Ympäristö

Tonttitarjontaa ympäri kuntaa

Uusia omakotitontteja on tulossa tänä keväänä myyntiin sekä Kirkonkylältä Rantapuiston alueelta että Rajamäen Kylänpäästä. Uudet omakotitontit myydään ns. arvontamenettelyllä, jossa kullekin tontin hakijalle arvotaan luovutettava tontti. Hakemukseen voi valita mieluisuusjärjestyksessä 1–10 tonttia, joiden arvontaan haluaa osallistua. Lisäksi tontteja on myynnissä vielä Heinojan alueelta ja Vanha-Klaukasta. Nämä tontit ovat jatkuvassa haussa eli tontteja voi hakea niin kauan kuin niitä riittää

Rantapuisto

Rantapuiston uusi asuinalue sijaitsee keskellä Kirkonkylää, palvelujen äärellä, ja kuitenkin kauniissa maalaismaisemassa. Alueelta tulee myyntiin vain 12 tonttia, ja niiden hakuaika on alkanut 29.1. ja se päättyy 12.2. klo 12.00. Minitonttien hinnat ovat 85 e/m2, ja pinta-alat vaihtelevat 436–551 m2.

Kunnan maankäytön asiantuntijat esittelevät Rantapuiston tontteja paikan päällä 1.2. klo 10–14.

Kylänpää

Kylänpään alue sijaitsee Rajamäen keskustassa lähellä palveluja. Haettavat tontit sijaitsevat tasaisella peltoalueella Rajamäen kylämäisessä maisemassa.

Kevään myynti kohdistuu pelkästään omakotitalotontteihin. Myyntiin tulee 20 tonttia, ja hakuaika on 4.-18.3. Alueen tonttihinnat ovat 50 €/m2 ja pinta-alat vaihtelevat 649-1081 m2. Myytävät tontit ovat kyltitetty pinta-ala- ja hintatiedoin. Käy tutustumassa jo etukäteen!

Heinoja ja Vanha-Klaukka

Kirkonkylän Heinojalta sekä Vanha-Klaukan alueelta on tarjolla muutamia tontteja. Näitä tontteja voi hakea niin kauan kuin niitä riittää.

Heinoja on luonnonläheinen ja rauhallinen asuinalue, erityisesti lapsiperheille sopiva, ja vain kahden kilometrin päässä kirkonkylän keskustan palveluista ja moninaisista harrastusmahdollisuuksista. Tonttien hinnat: yhden asunnon tontit 75 €/m2 ja kahden asunnon tontit 85 €/m2.

Vanha-Klaukan alueen lähellä ovat niin keskustan monipuoliset kaupalliset palvelut kuin jäähalli ja jalkapallokentät sekä Isosuon ulkoilureitti. Tonttien hinta vaihtelee 105–115 €/m2 välillä.

Tutustu kunnan tonttitarjontaan osoitteessa nurmijarvi.fi/tontit

Rantapuisto