Kunta tiedottaa

Kunta solmi sponsorointi­sopimukset yhteensä 10 kanssa

Nurmijärven kunta on solminut sponsoriyhteistyösopimukset vuodelle 2021 yhteensä kymmenen urheiluseuran ja yksilöurheilijan kanssa.

Kunta solmi sponsorointisopimukset rallikuski Mikko Heikkilän, jalkapalloseura NJS:n, ringetteseura Nurmijärvi Seven Ringettesin, pikajuoksija Oskari Lehtosen, beachvolley -pelaaja Pyry Topion, suunnistusseura Rajamäen Rykmentin, alppihiihtäjä Riikka Honkasen, salibandyseura SB-Pron edustusjoukkueen, Taekwondo Nurmijärven ja beach volley -pelaaja Vili Topion kanssa.

”Olen erittäin iloinen siitä, että kunta saa positiivista näkyvyyttä lahjakkaiden urheilijoidemme avulla”, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

”Saimme yhteensä 21 sponsorihakemusta tälle vuodelle. On mahtavaa, että yhä useammat toimijat kilpailevat sekä kehittävät toimintaansa tavoitteellisesti ja haluavat myös edustaa kuntaamme. Päätöksenteon perusteena oli yhteistyökumppanin tuoma valtakunnallinen tai kansainvälinen positiivinen julkisuus Nurmijärven kunnalle. Kaikki kilpailevat myös aikuisten valtakunnallisella tai kansainvälisellä tasolla”, Siltanen kertoo.

Kunnan sponsorirahaa haettiin toisen kerran yhtenäisellä hakulomakkeella kunnan kotisivujen kautta. Haku oli avoinna 10.11.-1.12.2020.

Pitkäkestoisten (kalenterivuoden) sponsorointisopimusten lisäksi kunta tekee tapahtumiin ja vastaaviin lyhyemmän keston sponsorointisopimuksia, joista voi olla yhteydessä kunnan viestintäpäällikköön vuoden 2021 aikana.

SB-Pro, kuva: Rainer Lönnbäck
Rajamäen Rykmentti
Riikka Honkanen
Mikko Heikkilä

NJS

NJS kuva: Matti Murto
Oskari Lehtonen
Nurmijärvi Seven Ringettes
Pyry Topio
Vili Topio
Taekwondo Nurmijärvi