Koulut

Lisää maksuttomia harrastuskerhoja koululaisille

Perusopetusikäisille maksutonta harrastustoimintaa iltapäivisin koulupäivän jatkeeksi

Alkaneella kevätlukukaudella kunnan organisoima koululaisten harrastusiltapäivätoiminta jatkaa kasvuaan laajentuen Rajamäen alueelle ja tarjolla on myös pari uuttakin kerhoa. Kevään kerhokalenterissa on tarjolla 36 kerhoa ja 546 kerhopaikkaa. Kevään toimintakausi on viikot 6–16.

Toiminnan perusajatuksena on tarjota perusopetusikäisille koululaisille maksutonta harrastustoimintaa iltapäivisin klo 14-16 välillä koulupäivän jatkeeksi. Oppilailla on mahdollisuus kokeilla vuoden aikana kahta erilaista harrastusta 10 kerran jaksoissa. Suurin osa kerhoista järjestetään tiistaiiltapäivisin, ja koulukuljetusoppilailla on mahdollisuus päästä kouluilla pidettävien kerhojen jälkeen koulukuljetuksella myös kotiin. Kevätlukukaudella kerhoja pidetään Rajamäellä useampana eri päivänä, jotta toimintaa voidaan toteuttaa nykyisillä ohjaajaresursseilla. Ensi syksyn tavoitteena on saada Kirkonkylän ja Rajamäen alueelle yhteinen kerhoiltapäivä, jotta mahdollisimman moni oppilas voisi osallistua toimintaan.

Kerhotarjonta on monipuolista kädentaidoista ja teatterista musiikkiin, tanssiin ja liikuntaan. Kerhot löytyvät osoitteesta http://bit.ly/Harrastusiltapäivä