Yritysten ilmastoverkosto

Yritysten ilmastokumppanit

Motiva Services Oy on mukana Nurmijärven ilmastoverkoston toiminnan suunnittelussa ja verkoston käynnistämisvaiheessa tarjoamalla palvelumuotoilua ja ilmastoaiheista substanssiosaamista. Kohtautamme toiminnasta kiinnostuneita yrityksiä ja kunnan toimijoita verkostotapaamisten kautta. Tavoitteena on yrityksiltä ja kunnalta saadun palautteen ja yhteisen ideoinnin perusteella luoda vuorovaikutteinen, kunnan ja yritysten ilmastoyhteistyötä tukeva toimintamalli, joka toimii käynnistämisvaiheen jälkeen säännöllisesti kunnan ja yritysten voimin.

Motiva Services Oy on valtion kestävän kehityksen yhtiön Motiva Oy:n tytäryhtiö, joka on perustettu vuonna 2008 palvelemaan erityisesti yrityksiä, kuntia ja alueita. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan kestävyystavoitteet edistämällä vähähiilisyyttä, kiertotaloutta ja kestävää energiankäyttöä. Palveluksessamme on yli 60 kestävän kehityksen asiantuntijaa. Osaamisalojamme ovat energia- ja materiaalitehokkuus, uusiutuva energia, kiertotalous sekä ilmastojohtaminen. Lisäksi olemme vahvoja menetelmäosaajia mm. viestinnän, vaikuttavuusjohtamisen, yhteiskehittämisen ja osallistamisen saralla. Tutustu palvelutarjontaamme tästä

Lue lisää Motiva Services Oy:n roolista

Keuke on paikallinen kehittämisyhtiö, joka auttaa keskiuusmaalaisia yrityksiä kehittymään ja kasvamaan Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan alueilla. Neuvomme ammattitaidolla kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa, esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin aktivoimisessa, talous- ja rahoituskysymysten läpikäynnissä, investointien suunnittelussa, yhteistyökumppaneiden löytämisessä, kansainvälistymisessä ja omistajanvaihdoksissa.

Keuken rooli ilmastoverkostossa konkretisoituu parhaimmillaan silloin, kun yritys pyrkii muuttamaan toimintaansa ilmastoystävällisemmäksi ja tarvitsee tukea investointilaskelmien teossa ja rahoituskanavien löytämisessä. Keuke auttaa myös jos tarvitset ilmastotyössä apua tuote- ja palvelukehityksessä, markkinoinnissa tai viestinnässä. Ota yhteyttä, jutellaan lisää.

Lue lisää Keuken roolista ja vastuullisuusohjelmasta