Talous ja hankinnat

Laskutusosoitteet

Nurmijärven kunnan laskutusosoitteet

Pyydämme Teitä huomioimaan, että ensisijainen ostolaskun vastaanottotapamme on sähköinen.

Mikäli käytössänne ei ole sähköisen laskutuksen mahdollistavaa laskutusjärjestelmää, löydätte Internetistä useita sähköisen laskun lähetyspalvelua tuottavaa palveluntarjoajaa (esim. pankit, Itella Verkosto tai verkkolaskut.fi).

Mikäli ette vielä nyt lähetä verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään paperilaskut alla olevalla laskutusosoitteella skannauspalveluumme.

Huomioithan että esimerkiksi mainokset ja tavarat on lähetettävä tilaajan posti-/toimitusosoitteeseen.

Tilaajan ilmoittama 7 merkkiä pitkä tilausviite on merkittävä laskuissanne viitteenne –kohtaan. Näin menetellen laskut saadaan ohjattua suoraan oikealle käsittelijälle.

Laskusta tulee myös käydä ilmi tilaajan nimi tai toimiala/työyksikkö.

Yritys 

Nurmijärven kunta
Nurmijärven Vesi
Aleksia

Y-tunnus

9014643-2

Verkkolaskuosoite ja operaattori

OVT 003790146432
Telia Finland Oyj 003703575029

Laskutusosoite

Nurmijärven kunta
003790146432
PL 299
02066 DOCUSCAN


Lisätietoja

Verkkolaskutukseen ja laskujen maksatukseen liittyvissä kysymyksissä lisätietoja Sarastian kotisivuilta:

Henkilöasiakkaat

Yritykset ja viranomaiset

Rakentamispalvelujen käännetty arvonlisävero

Rakennusalan arvonlisäverotus muuttuu. Nurmijärven kunta kuuluu rakentamispalvelujen käännetyn arvonlisäverovelvollisuuden piiriin 1.4.2011 alkaen. Nurmijärven kunnalle rakentamispalveluja myyville yrityksille tämä tarkoittaa sitä, että yritys ei maksa arvonlisäveroa, vaan Nurmijärven kunta.

Laskuttaminen muuttuu

Myyjällä on aina laskunantovelvollisuus, vaikka ostaja on verovelvollinen. Myyjä laskuttaa ostajaa verottomalla laskulla, jonka tulee sisältää yleiset laskumerkinnät. Myyjän on myös selvitettävä, täyttääkö ostaja laissa määritellyt edellytykset.

Nurmijärven kunnalla tarkoitetaan sekä Nurmijärven kuntaa että Nurmijärven Vesi-liikelaitosta, Nurmijärven ruoka- ja siivouspalvelujen liikelaitosta (Aleksia) ja Klaukkalan jäähalli-liikelaitoista. Kaikkien Y-tunnus on 9014643-2. Nurmijärven kunnalla lähetettävissä laskuissa on oltava kunnan Y-tunnus ja tieto siitä, että verovelvollinen on Nurmijärven kunta sekä viittaus ostajan verovelvollisuuden perusteeseen (esim. ALV 8 c §)

Uusia säännöksiä sovelletaan töihin, jotka ovat alkaneet 1.4.2011 tai sen jälkeen.