Ajankohtaista

Asuminen, Maankäyttö, Rakentaminen, Tontit

Myynnissä olevia Heinojan tontteja esitellään Omakotimessuilla

26.10.2023

Heinojan alueen ensimmäiset tontit ovat haussa. Heinoja on luonnonläheinen ja rauhallinen asuinalue kahden kilometrin päässä Kirkonkylän keskustan palveluista ja moninaisista harrastusmahdollisuuksista. Heinojan tontteja, kuten myös muita kunnan asuinalueiden tontteja, markkinoidaan osastolla I26 Vantaan Myyrmäki -hallissa pidettävillä Omakotimessuilla 27.-29.10.2023.

Piipahda Omakotimessuilla osastolla I26 tutustumassa kunnan tontteihin

Kunnan tonttiasiantuntijat esittelevät kunnan tontteja huomenna alkavilla Omakotimessuilla. Tällä hetkellä tontteja on myynnissä Vanha-Klaukan ja Heinojan alueella. Vanha-Klaukan tontit ovat jatkuvassa haussa ja Heinojan tontteja myydään arvontamenettelyllä eli tontit arvotaan hakijoiden kesken. Heinojan tonttien haku päättyy 6.11.2023 klo 12.

Heinojan alueelle on kaavoitettu liki 100 tonttia, jotka laitetaan hakuun useammassa pienemmässä erässä. Nyt Heinoja alueelta on myynnissä 18 erillispientalotonttia, joista 14 tonttia on yhden asunnon rakentamista varten ja 4 tonttia kahden asunnon rakentamista varten, mikä tarkoittaa joko paritaloa tai kahta erillistä asuntoa. Neliöhinnat ovat yksi asuntoisella tontilla 75 e/m2 ja kaksi asuntoisella tontilla 85 e/m2.

Tonttien hakupalvelusta löytyvät sekä myynnissä olevien tonttien tiedot ja myös tonttihaku tehdään siellä. Tätä ennen kannattaa tutustua Vanha-Klaukan ja Heinojan asuinalueisiin ja tontteihin kunnan verkkosivuilla.

Takaisin listaukseen