Omakotitontit

Jatkuvan haun omakotitontit

Krannilan asuinalueen LoutinpuistoJatkuvan haun omakotitontteja on haettavana ympäri vuoden. Joukossa voi myös olla yksittäisiä hajatontteja eri alueilta.

Tontit myydään tai vuokrataan hakijan päättäessä tontin luovutusmuodon.


Sama hakija / talous / yritys voi jättää vain yhden hakemuksen.

Mikäli haluat hakea useampaa tonttia, niitä tulee hakea yhdellä hakemuksella, jolloin ne tulee järjestää haluttuun mieluisuusjärjestykseen. Tontteja luovutetaan vain yksi per hakija/ talous/ yritys.
Virheelliset, puutteelliset ja samasta taloudesta jätetyt tuplahakemukset hylätään.

Haettavissa oleviin tontteihin voit tutustua tarkemmin sähköisessä
Tonttien hakupalvelussa.

Tonttien hakupalvelu

Tontteja voi hakea tai vain katsella sähköisessä Tonttien hakupalvelussa.
Nurmijärven kunnan sähköinen Tonttien hakupalvelu päivittyy aina maanantaisin klo 9.00, jolloin hakuun julkaistaan mm. mahdolliset peruutustontit jotka ovat jatkuvassa haussa.
Ajantasainen tieto haettavissa olevista vapaista tonteista näkyy sähköisessä Tonttien hakupalvelussa.

Tonttien hakeminen

Tontteja haetaan sähköisesti Tonttien hakupalvelussa.
Jatkuvan haun tontit luovutetaan hakijoille hakemusten saapumisjärjestyksessä. Tontin voi joko vuokrata tai ostaa omaksi.

Klikkaamalla kuvaa pääset sähköiseen Tonttien hakupalveluun

Mikäli sinulla ei ole konetta käytössäsi, Nurmijärven kunnanviraston asiakaspalvelupisteestä (osoitteesta Keskustie 2 B, 01900 Nurmijärvi) löydät asiakaspäätteen, jossa voit tarvittaessa käydä tekemässä tonttihakemuksen sähköisesti. Huomioithan, että tonttihakemuksen voi jättää vain haettavan tontin aktiivisena hakuaikana.
Asiakaspalvelupiste on avoinna ma-to klo 8-16, pe 8-14.

Huom! Koronatilanteesta johtuen maankäyttöyksikön henkilökunta työskentelee pääsääntöisesti etänä, joten olemme huonosti tavoitettavissa kunnanvirastolla.

Karttatilaukset

Alla olevasta Kartat -linkistä pääset kunnan Kartat ja paikkatieto sivustolle, josta voit tilata erilaisia karttoja (mm. dvg kartta)

Aineisto