Omakotitontit

Jatkuvan haun omakotitontit

Krannilan asuinalueen Loutinpuisto

Jatkuvan haun omakotitontteja on haettavana ympäri vuoden. Joukossa voi myös olla yksittäisiä hajatontteja eri alueilta.

Tontit myydään tai vuokrataan hakijan päättäessä tontin luovutusmuodon. Sama hakija / talous / yritys voi jättää vain yhden hakemuksen. Virheelliset ja puutteelliset hakemukset hylätään.

Tonttien hakupalvelu

Klikkaamalla kuvaa pääset tonttien hakupalveluun

Nurmijärven Tonttien hakupalvelu päivittyy aina maanantaisin klo 9.00, jolloin hakuun julkaistaan mm. mahdolliset peruutustontit jotka ovat Jatkuvassa haussa.

Tonttien hakeminen

Tontteja haetaan ensisijaisesti sähköisesti Tonttien hakupalvelussa.

Sähköinen tonttien hakulomake

Klikkaamalla kuvaa pääset sähköiseen tonttien hakulomakkeeseen

Mikäli et omista sähköpostiosoitetta ja/tai et halua/voi tehdä hakemusta sähköisesti, voit toimittaa kunnanviraston asiakaspalvelupisteeseen (Keskustie 2 B, 01900 Nurmijärvi) myös tulostettavan, paperisen hakemuksen.
Maankäyttöyksikön henkilökunta vie paperisen hakemuksen tiedot sähköiseen Tonttien hakupalveluun ja hakemus kirjautuu saapuneeksi vasta kun tiedot on tallennettu sähköiseen järjestelmään.

Huom! Koronatilanteesta johtuen työskentelemme pääsääntöisesti etänä, joten olemme huonosti tavoitettavissa kunnanvirastolla.

Hakemuksen voi myös postittaa osoitteeseen:
Nurmijärven kunta / Maankäyttö, PL 37, 01901 Nurmijärvi.
Myös tässä tapauksessa hakemus kirjautuu saapuneeksi vasta kun maankäyttöyksikön henkilökunta on vienyt tiedot sähköiseen järjestelmään.

Karttatilaukset

Alla olevasta Kartat -linkistä pääset kunnan Kartat ja paikkatieto sivustolle, josta voit tilata erilaisia karttoja (mm. dvg kartta)

Aineisto