Omakotitontit

Uusien omakotitonttien 1. hakukerta, Arvontamenettely, VANHA-KLAUKKA

Havainnekuva Vanha-Klaukka

Klaukkala

Nurmijärven kunnan uusin asuinalue Vanha-Klaukka sijaitsee Klaukkalassa jäähallin läheisyydessä. Vanha-Klaukan asuinalueelle on tulossa useita omakotitontteja, jotka rakentuvat kolmessa eri vaiheessa.
Vanha-Klaukan lapsiystävälliselle asuinalueelle on valmistunut tiedepainotteinen päiväkoti jonka toiminta on jo alkanut ensimmäisten lasten aloitettua päiväkodissa tammikuussa 2022. Alue on vain kivenheiton päässä Klaukkalan keskustasta. Ensimmäiset tontit luovutettiin keväällä 2021.


Klaukkalan Vanha-Klaukan syksyn 2022 tonttihaku on päättynyt.

Yleistä arvontamenettelyllä luovutettavien tonttien hausta

Uudet omakotitontit laitetaan aina hakuun ensimmäistä kertaa arvontamenettelyn kautta. Luovutettavat omakotitontit asetetaan arvontamenettelyyn, jossa kullekin tontin hakijalle arvotaan luovutettava tontti. Mikäli hakemuksia saapuu enemmän kuin jaettavia tontteja, eivät kaikki hakijat luonnollisesti saa arvonnassa tonttia.

Arvonta suoritetaan sähköisessä Tonttien hakupalvelussa mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.
Hakuaika arvontamenettelyllä jaettaviin tontteihin on kaksi viikkoa.

Vain yksi hakemus per talous voi osallistua arvontaan. Mikäli samasta taloudesta jätetään enemmän kuin yksi hakemus, muut hakemukset mitätöidään. Hakemukseen voi valita mieluisuusjärjestyksessä 1-10 tonttia joiden arvontaan haluaa osallistua.

Kaavamääräyksellä AO2 merkityille tonteille saa rakentaa enintään kaksi asuntoisen omakotitalon. Näitä tontteja haettaessa tulee hakemukseen täyttää kaikkien hakijoiden tiedot.


Huomioithan myös, että uuteen hakuun ei voi osallistua, mikäli hakija ei ole täyttänyt kunnalta aiemmassa haussa saadun kohteen rakentamisvelvollisuutta.

Rakentamistapaohje on päivitetty.

Perehdy tonttien yleisiin haku- ja luovutusperiaatteisiin tästä.

Tutustu kunnan vapaana ja haettavissa oleviin tontteihin tästä.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image.png

Klikkaamalla yllä olevaa kuvaa, pääset sähköiseen Tonttien hakupalveluun.

Aineisto