Ajankohtaista

Palveluverkkoselvitys, Palveluverkkotyö, Päätöksenteko

Me tehdään Nurmijärvi -palveluverkkokysely auki – vastaa 7.10. mennessä

29.9.2020

Me tehdään Nurmijärvi -palveluverkkotyössä päätetään missä ja miten kunnan palvelut tulisi toteuttaa. Palveluverkkotyö lähestyy jo maalia, ja nyt on aika hioa yhdessä työstettyä suunnitelmaa. Kuntalaiset ja kunnan työntekijät pääsevät ottamaan suunnitelmaan kantaa verkkokyselyn kautta 29.9.-7.10. Pääset vastaamaan kyselyyn tämän linkin kautta!

Nurmijärven kunnan lautakunnat antavat omat lausuntonsa suunnitelmasta keskiviikkona 30.9. Tämän lisäksi omat lausuntonsa antavat nuorisovaltuusto, vanhus- sekä vammaisneuvosto, kyläasiain neuvottelukunta ja vanhempainfoorumit. Myös kuntalaiset ja kunnan työntekijät pääsevät ottamaan kantaa tähän yhdessä työstettyyn suunnitelmaan.

Tulosten yhteenveto ja lausunnot toimivat palveluverkkoesityksen viimeistelyn tukena. Palveluverkkosuunnitelma on tarkoitus saattaa kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston käsiteltäväksi ja päätettäväksi lokakuussa 2020.

Voit tutustua palveluverkkosuunnitelmaan ja lautakuntien esityslistoihin kunnan kotisivuilla. Palveluverkkotyöhön pääset tutustumaan osoitteessa nurmijarvi.fi/palveluverkko

Vastaa palveluverkkokyselyyn tästä!

Takaisin listaukseen