Joukko­liikenne

Kivenkyyti-palveluliikenne

”Tervetuloa Kivenkyytiin, palveluliikenteen turvalliseen ja mukavaan bussiin”

Kivenkyyti on osa Nurmijärven joukkoliikennettä. Kivenkyydillä ei ole ennalta määrättyä reittiä eikä aikataulua, vaan Kivenkyyti toimii kutsupohjaisesti asiakkaiden tilausten perusteella. Kivekyydin tunnistaa linjakilven Kivenkyyti-tekstistä

Kivenkyyti palvelee kaikkia Nurmijärvellä liikkuvia. Matalalattia-autojen ansiosta Kivenkyyti sopii hyvin myös vanhuksille, liikuntaesteisille ja lastenvaunujen kanssa liikkuville. Tarvittaessa kuljettaja auttaa kyytiin nousemisessa ja kyydistä poistumisesta.

Lisätietoa Kivekyydistä ja liikennöintialueista Korsisaaren nettisivuilla

Kivenkyydin tilaaminen

Kivenkyyti tilataan arkisin klo 7–17 välillä soittamalla numeroon puh. 09 274 6900. Puhelun hinta on operaattorikohtainen pvm/mpm. Tilauksen yhteydessä asiakas ilmoittaa haluamansa lähtöpaikan ja määränpään osoitteen sekä toivomansa noutoajan. Tilaukset tulee pääsääntöisesti tehdä tunti ennen matkaa.

Matkan hinta

Kivenkyytiin käy maksuvälineenä kaikki Nurmijärven kunnan joukkoliikenteen lipputuotteet. Lipun voi myös ostaa kuljettajalta autoon noustessa käteisellä tai pankkikortilla.

Lisätietoa lipputuotteista Korsisaaren sivuilta.

Palveluliikenteen hinnoittelu perustuu normaaliin linja-autotaksaan. Hintatiedot löytyvät Matkahuollon sivuilta.

Lisätietoja

Korsisaaren Matkapalvelukeskus puh. 09 274 6900 (erityisesti Kivenkyytiin liittyvät asiat)

Korsisaaren vaihde puh. 09 878 9900 (kaikki Korsisaaren joukkoliikenne)

Matkahuollon palvelunumero puh. 0200 4000 (kaikkien liikennöitsijöiden aikataulut ym.)

Kivenkyydin kyselyt

Kivenkyydin toiminnasta ja toimivuudesta järjestetään säännöllisesti kehityskyselyitä kuntalaisille. Tulokset löytyvät Kyselyjen tulokset-sivulta.