Nuorisotilat

Ahjola

Kirkonkylän Ahjola talo, julkisivu

Ahjolan nuorisotila on kaikille nuorille avoin paikka minne voi tulla yksin tai yhdessä kavereiden kanssa hengailemaan ja pelailemaan. Vapaan oleilun lisäksi kertsillä on ohjattua toimintaa esim. askartelua ja leivontaa vaihtuvin teemoin. Muutaman kerran vuodessa järjestetään retkiä. Kertsillä tapahtuva toiminta on avointa ja maksutonta. Käymällä kertsillä voit vaikuttaa toiminnan sisältöön!

Ajankohtaista

  • Maanantaisin 17.00 – 20.00 (12-17-vuotiaat)
  • Keskiviikkoisin 17.00 – 20.00 (12-17-vuotiaat)
  • Torstaisin 17.00 – 20.00 (3.-6.luokkalaiset)
  • Perjantai 16.30 – 20.00 (sekä junnut että nuoret tervetulleita) Huom! Parilliset viikot, alkaen 26.1.2024

Arkipäivinä Ahjolassa toimii koululaisten iltapäiväkerho klo 12.00 – 17.00 (pe klo 16.30). Kerhoon on erillinen haku vuosittain kevään aikana. Lisätietoja toiminnasta saat nuorisopalveluista.

Löydät meidät myös somesta

Ota haltuun Ahjolan kertsin sometilit, sieltä löytyy myös tietoa ajankohtaisista asioista.

instagram: ahjolankertsi

Arvopohjamme ja toimintatapamme

Vastuullisuus

Lapsia ja nuoria opetetaan pitämään huolta omista ja yhteisistä tavaroista sekä kantamaan vastuu omista valinnoista ja teoista ikätason mukaisesti.

Avoimuus

Toimintamme on avointa ja vuorovaikutteista. Jaamme tietoa ja otamme palautetta vastaan avoimesti ja useita kanavia käyttäen.

Uudistuminen

Pyrimme uudistamaan toimintaamme lasten- ja nuorten muuttuvan maailman haasteiden mukana.

Yhteistyö

Teemme parhaamme mukaan (ja välillä joka välissä) yhteistyötä alueen muiden lasten ja nuorten parissa toimivien tahojen kanssa.

Yhteisöllisyys

Lapset ja nuoret osaisivat ottaa toisensa huomioon, suvaita erilaisuutta ja osattaisiin toimia yhdessä. Ketään ei kiusata. Nuorisotilat pidetään turvallisina ja viihtyisinä vapaa-ajanviettopaikkoina kaikille.

Työntekijät

Katja Venho

Taru Koskinen

Titta Hämäläinen

Heta Vasama

Kätlin Pajusalu

Sari Haili

Yhteystiedot