Nuorisotilat

Rajamäki

Rajamäen nuorisotilalla, eli Kertsillä voit heittää takin naulakkoon ja pelata, hengata, istua, laulaa, nauraa, tanssia, askarrella, notkua, jutella ja keskustella. Tai sitten voit ihan vaan oleilla…

Kertsillä nuoriso-ohjaajat ovat juuri sinua varten ja heidän kanssa voit jakaa arjen ilot ja surut. Kertsiltä saat aina apua, oli ongelmasi iso tai pieni.

Nuorisotilan toimintakausi elo-syyskuussa ja kestää aina toukokuun alkuun. Kertsi on auki pääsääntöisesti arki-iltaisin. Kertsin toiminta koostuu pääsääntöisesti avoimesta toiminnasta, kerhoista, retkistä ja tapahtumista. Nuorisotilan toiminta perustuu tärkeiksi koetuille arvoille: päihteettömyys, turvallisuus, suvaitsevaisuus ja osallisuus.

Ajankohtaista

Kertsit aukeaa taas kesän jäljiltä keskiviikkona 8.9. ! Kertsit auki terveysturvallisuus huomioiden ja maskin käyttö yli 12-vuotiaille. Tulethan vain täysin terveenä!

Rajamäen nuortenkerhon aukioloajat

  • Maanantaisin 17.00 – 21.00 (Nuortenkerho 13 – 17 -vuotiaille)
  • Keskiviikkoisin 17.00 – 20.30 (Junnut 3. – 6. luokkalaisille)
  • Torstaisin 17.00 – 20.00 (Nuortenkerho 7. – 9. luokkalaisille)
  • Parilliset Perjantait 17.00 – 21.00 (Nuortenkerho 13 – 17 -vuotiaille)

Poikkeukset aukioloajoissa löydät somesta (katso alla).

Koulupäivinä Rajamäen nuorisotilassa toimii koululaisten iltapäiväkerho ma – to klo 12:00 – 17:00 ja pe klo 12:00 – 16:30. Kerhoon on erillinen haku keväisin. Lisätietoja toiminnasta saat Nuorisopalveluista.

Nuorisotilaa voi vuokrata ja tila on esteetön. Nuorisotilalla on myös WiFi.

Löydät meidät myös somesta

Instagramista: rajamaenkertsi 

Työntekijät

Marika Pöllänen

Saara Heikkinen

Jenna Ginman

Ilkka Rintanen

Yhteystiedot