Liikuntapaikat ja tilat

Liikuntasalit


Liikuntasalit ovat auenneet 3.5.2021.

Alla viimeisimmät korona ohjeistukset liikuntasaleihin (päivitetty 23.8.2021):

  • Lasten, nuorten ja aikuisten harrastus- ja kilpailutoiminta on mahdollista ulkona ja sisällä terveysturvallisuus huomioiden.
    Keusote suosittaa järjestämään ulkoharrastusmahdollisuuksia, ja ensijaisesti harrastustoimintaa, joissa turvavälien noudattaminen on mahdollista.
  • Toiminnan järjestäjä voi joutua rajoittamaan osallistujien ja yleisön määrää, jotta riittävä väljyys voidaan toteuttaa.
  • Harrastusryhmän yhteystiedot tulee kerätä, jotta tartunnan jäljitys on mahdollista. Harrastusryhmän järjestäjän tulee tietää, ketkä ovat tulossa vuorolle tai harrastukseen.
  • Ohjaajien ja 12 vuotta täyttäneiden osallistujien on hyvä käyttää kasvomaskia tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa. (pl. urheilutilanne)
  • Harrastukseen saattajien, kuten vanhempien tuloa sisätiloihin voidaan edelleen rajoittaa esim. turvavälien turvaamiseksi, tai vaihtoehtoisesti voidaan suosittaa kasvomaskien käyttöä. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyjä.

KilpaurheiluKatso tarkemmin sivulta Koronan vaikutus kuntalaisten palveluihin.

Liikuntasalien kesätauko on 27.5 – 10.8.2021.


Huomioithan liikuntatiloihin tullessa:

– tulet terveenä. Nuhaiset, ylähengitystieoireiset jäävät kotiin
– käsien pesu tiloihin tullessa ja sieltä poistuessa
– pidät turvavälit muihin ihmisiin
– yli 12v käyttävät maskia (urheilutilanteessa maskin käyttöä ei edellytetä)

Länsikaaren koulun liikuntasali
Länsikaaren koulun liikuntasali

Liikuntasalivuoroja voivat hakea nurmijärveläiset seurat, yhdistykset, yksityiset kuntalaiset, yrittäjät sekä ulkopaikkakuntalaiset. Hakijan tulee olla yli 18-vuotias. Synttärivaraukset ja yksittäisten vuorojen varaukset eivät ole mahdollisia.
Salivuorot myönnetään hyvinvointilautakunnan vahvistamien jakoperusteiden mukaisesti ja vuorohinnasto vahvistetaan vuosittain.

Liikuntasalien vapaita vuoroja voit selata Timmistä (selaaminen ei vaadi rekisteröitymistä Timmi käyttäjäksi) taajamakohtaisesti alla olevien linkkien kautta.

Liikuntasalit

Tietoa salivuorojen käytöstä

Liikuntasaleihin liittyvissä asioissa sinua palvelee: