Uimarannat

Tiiran uimaranta

Ulkokuntosalilaitteet
Ulkokuntosalilaitteet
Kiipeilyteline
Kiipeilyteline

Tiiranranta 37

Valkjärvi sijaitsee Klaukkalan pohjoispuolella, kauniin kulttuurimaiseman ympäröimänä. Järvi ympäristöineen tarjoaa kiinnostavia retkeily- ja ulkoilumahdollisuuksia. Valkjärvi on kokoonsa nähden syvä: syvin kohta, noin 12 metriä sijaitsee suunnilleen järven keskellä.

Tiiran uimarannalla on tarjolla uimalaituri, pukukopit, WC:t ja lasten leikkipaikka. Talvella Tiiranrannassa voi harrastaa avantouintia.

Nurmijärven kunta pitää talviuintipaikkaa Tiiranrannassa. Nurmijärven kunnan tekninen keskus (liikuntapaikkahoitajat) vastaa avannosta ja pitää avannon auki koko talven. Tiiranrannan avanto on kaikkien käytössä.

Pukukoppi on lämmin ja siellä on vessa. Kopissa ei ole saunaa eikä suihkua. Pukukoppi on käytettävissä liikuntapaikkojen yleisen ajastuksen mukaisesti klo 06:00-22:00.

Avaimen pukukoppeihin voi lunastaa panttia vastaan (30 €) Klaukkalan kirjastosta, Kuonomäentie 2 tai Nurmijärven kunnan viraston palvelupisteestä, Keskustie 2 B, Nurmijärvi.

Uimavalvontaa on Tiiran uimarannalla 3.6-4.8.2024 päivittäin klo 11:00-19:00

Melonta

Melontaretken lähtöpaikaksi soveltuu Tiiranrannan uimaranta Valkjärven itäpuolella. Valkjärvestä on padonylityksen jälkeen yhteys Luhtajoelle.