Palojoen koulu

Tietoa koulutyöstä

Poissaolot

Koulujen loma-aikojen ulkopuolisiin poissaoloihin tulee anoa lupa etukäteen. Poissaoloanomus tehdään aina kirjallisesti. Alle kolmen päivän poissaoloihin lupa anotaan luokanopettajalta ja yli kolmen päivän poissaolosta rehtorilta

Hakemus täytetään sähköisesti Wilmassa.

Työ- ja loma-ajat

Koulujen työ- ja loma-ajat on julkaistu Perusopetus-osion sivulla Työ- ja loma-ajat.

Opetussuunnitelma

Nurmijärven kunnan perusopetuksen opetussuunnitelma sekä tarkennettu tuntijako ovat luettavissa seuraavasta linkistä Opetussuunnitelma

Kouluruokailu

Koulujen ruokalista on nähtävissä Jamix Menu -palvelun kautta .

Erityisruokavaliot

Jos lapsesi tarvitsee erityisruokavalion, se pitää ilmoittaa kunnan kotisivuilta löytyvällä lomakkeella. Lomakkeen saat myös kouluilta ja päiväkodeilta. Täytetty lomake pitää palauttaa allekirjoitettuna lapsen oman koulun henkilökunnalle josta se toimitetaan keittiölle. Erityisruokavalion voi hakea sairauden tai eettisen vakaumuksen takia. Kaikki ilmoitukset tehdään samalla lomakkeella. Jos haluat keskustella oman huollettavasi erityisruokavaliosta, laitathan viestin meille osoitteeseen erityisruokavaliot@nurmijarvi.fi niin otamme sinuun yhteyttä.
Mitään ilmoitusta ei tarvita, jos lapsesi ei tarvitse erityisruokavaliota tai jos olet ilmoittanut lapsesi erityisruokavalion, eikä siihen ole tullut muutosta.

https://www.nurmijarvi.fi/wp-content/uploads/2020/05/Erityisruokavaliolomake-2020.pdf

Lomake täytetään jos:

  • jos lapsellasi on todettu tarve erityisruokavalioon, etkä sitä ole vielä ilmoittanut
  • jos lapsesi vaihtaa toimipistettä syksyllä 2020 ja siirtyy päiväkodista esiopetukseen
  • siirtyy esiopetuksesta kouluun
  • siirtyy ala-asteelta yläasteelle
  • tai vaihtaa muuten toimipistettä

Jos olet ilmoittanut lapsesi erityisruokavaliosta, eikä hän tarvitse sitä enää, riittää ilmoitus sähköpostilla erityisruokavaliot@nurmijarvi.fi. Jos erityisruokavalioon tulee muutoksia lukuvuoden aikana, tulee niistä ilmoittaa varhaiskasvatuksen henkilökunnalle tai omalle opettajalle heti, kun ne tulevat tietoon. Muista tehdä ilmoitus myös aina, jos lapsesi toimipiste muuttuu, niin erityisruokavalio toimitetaan oikeaan toimipisteeseen.

Samaten jos erityisruokavaliolla oleva oppilas on poissa koulusta sairauden tai lomamatkan takia, huoltaja ilmoittaa myös nämä suoraan keittiöön, esim tekstiviestillä.