Ajankohtaista

Asuminen, Rakentaminen, Tontit

Koti Natura-alueen naapurista? Uusien tonttien haku Vanha-Klaukassa alkaa 28.9. klo 9

26.9.2022

Klaukkalan uuden asuinalueen Vanha-Klaukan kolmas tonttiarvontahaku alkaa syyskuun 28. päivä klo 9.00 ja päättyy lokakuun 14. päivä klo 12.00. Haussa on 30 omakotitonttia (AO1) ja 5 paritalotonttia (AO2). Tontit ovat rakennusvalmiita. Luovutettavat omakotitontit asetetaan arvontamenettelyyn, jossa kullekin tontin hakijalle arvotaan luovutettava tontti.

Tonttikoot 700-1132 m2

Arvontaan voi osallistua vain yksi hakemus per talous/yritys. Mikäli samasta taloudesta/yrityksestä jätetään enemmän kuin yksi hakemus, muut hakemukset mitätöidään. Hakemukseen voi valita mieluisuusjärjestyksessä jopa 10 tonttia, joiden arvontaan haluaa osallistua.

Uuteen hakuun ei voi osallistua, mikäli hakija ei ole täyttänyt kunnalta aiemmassa haussa saadun kohteen rakentamisvelvollisuutta.

Tonttikoot ovat 700–1132 m2 ja niiden hinnat ovat 73 500 ­– 118 860 euroa. Kunta luovuttaa tontteja joko myymällä tai vuokrattuna. Vuosivuokra on 6 % myyntihinnasta.

Tutustu etukäteen kunnan kotisivulla oleviin tonttiohjeisiin. Jokaisessa neljässä korttelissa on jotain omaleimaista kuten korttelin 3684 tonteille saa rakentaa yhden kaksiasuntoisen rakennuksen, jossa pitää olla kaksi kerrosta.

Vanha-Klaukkaan nousee uusia koteja.

Tervetuloa kotiin Vanha-Klaukkaan!

Vanha-Klaukka on luonnonläheinen asuinalue, johon nousee koteja noin 2000 uudelle nurmijärveläiselle. Naapuristostasi löytyvät niin Klaukkalan kampusalue, tiedepäiväkoti, jäähalli, tennishalli, urheilukenttä, jalkapallokentät ja -halli kuin Natura-aluekin ulkoilureitteineen ja pitkospuineen. Unohtamatta Klaukkalan keskustan monipuolisia kaupallisia palveluita, terveysasemaa, kirkkoa, kirjastoa, ratsastustallia, uimarantaa, kuntoportaita ja paljon muuta.

Vanha-Klaukan naapurissa sijaitsee Isosuon Natura-alue ja uusi luontoreitti.

Tutustu ja hae!

Omakotitonttisivut: https://www.nurmijarvi.fi/kuntalaisen-palvelut/asuminen-ja-rakentaminen/tontit-kiinteistot-ja-maanhankinta/omakotitontit/uusien-omakotitonttien-1-hakukerta/

Hae tontteja karttapalvelun kautta: https://kartta.nurmijarvi.fi/IMS/?REQUEST=SiteSearch

Millaista on asuminen Vanha-Klaukassa? Tutustu Nurmijärven Vanha-Klaukan asuinalueeseen: https://www.nurmijarvi.fi/vanha-klaukka/

Takaisin listaukseen