Ajankohtaista

Liikunta, Tapahtumat, Yritykset

Yrittäjä tai yhdistys – ilmoittaudu elokuussa pidettäviin SM-kisoihin näytteilleasettajaksi 24.6. mennessä

18.6.2022

Klaukkalan urheilukentällä kisataan 14–15-vuotiaiden nuorten yleisurheilun Suomen mestaruuksista 12.–14.8.2022. Kunta vastaa kisojen yhteydessä olevasta Kisatorista, joka on avoinna viikonlopun molempina päivinä klo 10–16. Kisatorille näytteilleasettajiksi kaivataan lisää yrityksiä, yhdistyksiä tai urheiluseuroja esittelemään palveluitaan tai tuotteitaan, arviolta tuhansille kävijöille. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 23.6.

Ilmainen näkyvyys kannattaa hyödyntää

Kisatorille on jo ilmoittautunut mukava määrä paikallisia yrityksiä, mutta vielä on vapaita paikkoja tarjolla. Ständipaikka on maksuton, ja mukaan voi tulla joko toisena tai molempina päivinä. Jokaiselle näytteilleasettajalle varataan 4 x 4 metrin kokoinen alue, tarvittaessa suurempikin onnistuu. Tapahtuman kävijämäärän arvioidaan olevan noin 2000 henkilöä per päivä.

Näytteilleasettajaksi voit ilmoittautua 23.6.2022 saakka. Lähtisikö sinun yrityksesi, yhdistyksesi tai urheiluseurasi esittelemään tuotteita tai palveluita Kisatorin kävijöille ja kisaileville urheilijoille tukijoukkoineen? Tutustu tapahtumaan kunnan verkkosivuilla, ja siellä voi myös ilmoittautua mukaan Kisatorille.

Jos aiot tarjota tai myydä ständilläsi paikan päällä nautittavaa ruokaa tai juomaa, niin tästä tulee sopia erikseen kisojen järjestäjän, Nurmijärven Yleisurheilu ry:n kanssa. Ota yhteyttä lassi.korhonen (at) nyu.fi tai p. 040 709 6037, ennen kuin ilmoittaudut näytteilleasettajaksi.

Kisatori on avoinna yleisölle 13.–14.8. klo 10–16. Tervetuloa mukaan sankoin joukoin!

Takaisin listaukseen