Nuorten yleisurheilun SM-kisat

Kisatori

Kisatori-logo.

Kisatori on avoinna lauantaina 13.8. ja sunnuntaina 14.8. klo 10-16. Kisatorilla voi tutustua paikallisten yritysten monipuolisiin palveluihin, hyödyntää kisatarjouksia ja tehdä onnistuneita ostoksia sekä nauttia esiintymislavan tapahtumista. Kisatorin kioskilla on myynnissä kylmää ja kuumaa juotavaa sekä suolaista ja makeaa pientä purtavaa. Jäätelökioski löytyy urheilukentän kupeesta.

Kisatorin esiintymislavalla nähdään ja kuullaan kisojen aikana toinen toistaan mielenkiintoisempia esiintyjiä. Kisatorin juontajana toimii Jari Reponen, jolta irtoaa niin taikakurssit kuin erilaisten tapahtumien juonto, päiväkodeista kauppakeskuksiin.

Musiikillisesta kisatunnelmasta huolehtivat kuusi Nurmijärven Opiston Bändiklubin bändiä, jotka vievät kisaväen tunnelmasta ja coverista toiseen.

Kisatorin esiintymislavan läheisyydessä tapahtuu myös kilpailujen palkintojen jako. Katso tarkemmin kisaohjelmasta, mihin aikaan päivästä nuoret urheilijat saavat palkintonsa, ja varmasti kuullaan vastauksia kysymykseen: Miltä nyt tuntuu?

Somevaikuttaja Mikael Sundberg eli Mikirotta.
Somevaikuttaja Mikael Sundberg

Lauantaina Kisatorilla tallustelevat muumit ja pikku Myy perheen pienimpien iloksi. Esiintymislavalle nämä hellyyttävät pullerot eivät mahdu, joten muumien hauskat esitykset ja fanitapaamiset ovat alueen vieressä olevassa Monikkosalissa. Fanitapaamisissa lapsilla on mahdollisuus halailla, jutella ja ottaa vaikka selfie muumien kanssa.

Sunnuntaina on luvassa vauhdikkaampaa menoa, joka kiinnostaa varmasti perheen nuorisoa. Kisatorin esiintymislavalla ja Monikkosalissa esiintyy somevaikuttaja Mikael Sundberg, alias Mikirotta. Monikkosalissa luvassa on myös Meet & Greet eli halukkaat voivat pyytää nimmarin, ottaa yhteisselfien tai vaihtaa pikaiset kuulumiset Mikirotan kanssa.