Teemasivut

Nuorten yleisurheilun SM-kisat

Klaukkalan urheilukentällä kamppaillaan 12.-14.8.2022 nuorten yleisurheilun Suomen mestaruuksista. Näissä 14-15-vuotiaiden SM-kisoissa kilpailee arviolta 800 urheilijaa, jotka kilpailevat sijoituksista ja mestaruuksista henkilökohtaisesti ja joukkuekilpailussa.

Kisat järjestää Nurmijärven Yleisurheilu, ja kisatietoa kattavammin löytyy kisojen virallisilta verkkosivuilta.

Kisatori logo.

Urheilukentän vierestä löytyy Kisatori, joka on avoinna 13.-14.8. klo 10-16. Kisatorilla paikalliset yritykset, yhdistykset ja urheiluseurat esittelevät palveluitaan ja myyvät tuotteitaan. Kisatorien esiintymislavalla jaetaan niin kisojen palkinnot kuin tubetetaan ja soitetaan covereita. Perheen pienimmille on tarjolla myös poniratsastusta.

Kisatorilla voi kohdata mahtavan kisatunnelman lisäksi lauantaina Muumilaakson väkeä ja sunnuntaina somevaikuttaja Mikael Sundbergin eli Mikirotan, jotka esiintyvät ja tapaavat fanejaan myös viereisessä Monikkosalissa.

Kisatori – sivulta löytyvät ohjelman lisäksi myös tiedot ja ohjeet näytteilleasettajille.

Tarjolla siis jokaiselle jotakin! Nyt kannattaa tulla aistimaan mahtavaa kisatunnelmaa ja kannustamaan nuoria urheilijoita sekä katsomaan Kisatorin esityksiä ja tutustumaan paikalla oleviin yrityksiin.