Ajankohtaista

Liikenne, Liikunta, Matkailu, Monikko, Monikkosali, Nuoriso, Tapahtumat, Yhdistykset, Yritykset

Yleisurheilun nuorten SM-kilpailut Klaukkalassa 12.–14.8.

27.7.2022

Nuorten 14–15-vuotiaiden yleisurheilun SM-kilpailut ovat Nurmijärven Klaukkalassa 12.–14.8.2022. Kisat tuovat Klaukkalan urheilukentän alueelle noin 800 urheilijaa tukijoukkoineen sekä lisäksi kisojen katsojat ja kisatorilla kävijät. Kisat järjestää Nurmijärven Yleisurheilu ry, ja kisojen yhteydessä olevaa Kisatoria hallinnoi Nurmijärven kunta. Kisatorilla on paikallisia yrityksiä esittelemässä palveluitaan ja kiinnostavia esiintyjiä.

Tapahtumatiedot kisojen verkkosivuilta

Informaatiota kisoihin osallistuville ja yleisölle löytyy SM-kisojen verkkosivuilta, joita ylläpitää kisojen järjestäjä, Nurmijärven Yleisurheilu ry. Sivustolla olevasta Tapahtumainfo-osiosta löytyy alueen kartta, josta löytyvät tiedot niin pysäköinnistä kuin ruokapisteistä.

”Auton voi pysäköidä joko kisa-alueen pysäköintipaikoille tai lähellä sijaitsevien koulujen ja jäähallin pihalle. Kisa-alueella olevat maksuttomat pysäköintialueet P2-P3 toimivat yleisöpysäköintialueina, ja pysäköintialue P4 on varattu kisatorin yrityksille. Näille paikoille on pysäköinnin ohjaus”, kertoo SM-kisojen pääsihteeri Lassi Korhonen.

Pysäköintipaikkoja löytyy lisää jäähallin parkkipaikalta Lepsämäntien toiselta puolelta, Urheilupuiston koulun ja Arkadian yhteislyseon pihoista.

Kisoihin voi tulla myös linja-autolla, Klaukkalan matkakeskuksesta on 450 m urheilualueelle ja liikenneyhteydet löytyvät kätevästi Matkahuollon reittioppaasta.

”Kisatorilta löytyy kioski, josta saa kylmää ja kuumaa juotavaa sekä suolaista ja makeaa pientä purtavaa. Jäätelökioski palvelee urheilukentän välittömässä läheisyydessä. Klaukkalan koululla on ruokailumahdollisuus. Ruokalippuja myydään ennakkoon Nurmijärven Yleisurheilun verkkokaupassa, tilaukset pitää tehdä 30.7. mennessä. Kisaviikonlopun aikana ruokalippuja on myynnissä rajoitettu määrä kisatorilla olevassa kioskissa”, kertoo Korhonen.

”Verkkokaupassa myydään myös SM-kilpailutuotteita, kuten T-paitoja ja huppareita. Tuotteet myydään ennakkotilauksina ja tuotteita voi tilata 31.7. asti”, vinkkaa Korhonen.

AluekaYleisurheilun nuorten SM-kisojen aluekartta Klaukkalan urheilualueella.

Yleisurheilun nuorten SM-kisojen aluekartta_Klaukkalan urheilualue (pdf)

Kisatori kunnan kontolla

Nurmijärven kunta vastaa kisojen yhteydessä olevasta Kisatorista, joka on avoinna 13.–14.8. klo 10–16. Kisatorista ja siellä mukana olevista yrityksistä, esiintyjistä ja aikatauluista löytyy tietoa kunnan verkkosivuilla olevilla kisasivuilla.

Kisatori logo.

Kisatorin esiintymislavalla soittaa molempina päivinä Nurmijärven Opiston bändejä. Lauantaina Kisatorilla voi tavata muumeja, ja sunnuntaina esiintymislavalle nousee somevaikuttaja Mikael Sundberg, Mikirotta. Kisojen juontajana on Jari Reponen. Kilpailujen palkintojenjaot tapahtuvat aivan esiintymislavan kupeessa.

 

Takaisin listaukseen