Ajankohtaista

Hyvinvointi, Lapset, Liikunta, Monikko, Monikkosali, Nuoriso, Tapahtumat, Yhdistykset, Yritykset

Yleisurheilukisojen Kisatorilla huikeita esityksiä ja paikallisia yrityksiä

9.8.2022

Klaukkalassa pidettävien nuorten yleisurheilun SM-kilpailujen yhteydessä on Kisatori, joka on avoinna 13.–14.8. klo 10–16.  Kisatorilla voi tutustua paikallisten yritysten palveluihin, hyödyntää kisatarjouksia ja tehdä onnistuneita ostoksia sekä nauttia esiintymislavan tapahtumista. Lauantaina Kisatorilla tallustelevat Muumit, ja sunnuntaina paikalla on somevaikuttaja Mikael Sundberg alias Mikirotta. Tapahtuman juontajana on Jari Reponen, ja musiikista huolehtivat Nurmijärven Opiston bändit.

Musiikkia, Muumeja ja Mikirotta

Kisatorilla tallustelevat lauantaina klo 13.45 Muumit perheen pienimpien iloksi. Esiintymislavalle nämä hellyyttävät pullerot eivät mahdu, joten Muumien hauskat esitykset ja fanitapaamiset ovat alueen vieressä olevassa Monikkosalissa klo 11 ja klo 14.15. Fanitapaamisissa lapsilla on mahdollisuus halailla, jutella ja ottaa vaikka selfie muumien kanssa. Perheen pienimmille on tarjolla myös poniratsastusta, sekä lauantaina että sunnuntaina.

Suosittu somevaikuttaja Mikael Sundberg alias Mikirotta on paikalla sunnuntaina 14.8. Mikirotta esiintyy Kisatorin esiintymislavalla klo 14.15 ja Monikkosalissa klo 11, jossa on myös Meet & Greet. Tällöin voi pyytää esimerkiksi pyytää Mikirotalta nimmarin, ottaa yhteisselfien tai vaihtaa pikaiset kuulumiset.

Mikirotalla on Instagramissa 156 t seuraajaa. Seuraa sinäkin Mikirottaa Instagramissa, @sundbergmikael, sillä storeissa on tulossa klippejä 1–2 päivää ennen kisoja, joissa Mikael kertoo osallistumisestaan tapahtumaan ja Meet & Greetistä.

Musiikillisesta kisatunnelmasta huolehtivat Nurmijärven Opiston Bändiklubin bändit, jotka vievät kisaväen tunnelmasta ja coverista toiseen.

Kisojen juontajana on Jari Reponen, joka osaa myös taikoa. Kisatorin esiintymislavan läheisyydessä tapahtuu myös kilpailujen palkintojen jako.

Kisatorilla olevat yritykset ja yhdistykset

Fysioterapiapalveluita esittelevät Bemer, Fysios Klaukkala, HierontaFysio Katja ja Nurmijärven Fysioterapia/Kunto Center, kuntosalitoimintaa puolestaan Fitness Club Nurmijärvi ja Fit24 Kuntokeskukset.

Erilaista liikuntaa tarjoavia yrityksiä ovat Liikuntakeskus Balanssi, Nurmijärven Latu ja polku ry, Helper Movement Oy ja Nurmijärven jalkapalloseura. Elämyksistä kiinnostuneiden kannattaa tutustua Vauhtifarmiin ja Luhtajoen Ratsutilaan. Kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita ja tuotteita on esittelemässä TimanttiTiikeri.

Asumiseen kytkeytyviä palveluita esittelevät aurinkosähköjärjestelmiä tarjoava Sun Valo Oy, kiinteistövälitystä tarjoava RE/MAX kiinteistövälitys Nurmijärvi sekä sisustus- ja siivoustuotteita myyvä Via Sisustus.

Kisatorilla voi tutustua myös virvoitusjuomia myyvään Grönbackan Panimoon, kodinkoneita ja elektroniikkaa myyvään Euronics Klaukkalan Pörssiin, Oy Race-dayn kuusenkerkkätuotteiseen ja hopea- ja lävistyskoruja myyvään Silver Waveen, joka korujen myynnin lisäksi tekee korvien rei´ityksiä paikan päällä.

Kisatorilla ovat paikalla myös maankäytön, infran ja liikenteen suunnittelupalveluja tarjoava A-Insinöörit Civil Oy, digiajan infopalveluja tarjoava BT-Way Oy, Nurmijärven Keskusta ja Nurmijärven kunta.

Sunnuntaina paikalla ovat myös eläinfysioterapiapalveluita tarjoava Essi Nokelainen sekä Klaukkalan alueen Kokoomus.

Lue Kisatorista kotisivuiltamme.

Takaisin listaukseen