Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Vesijohdon saneerausta Tornitien ja Mutkatien alueella Rajamäessä

28.9.2020

Nurmijärven Vesi saneeraa päävesijohtoa ja jakeluvesijohtoa Rajamäellä Tornitien ja Mutkatien alueella. Saneerauskohde on valittu ja aikataulutettu vesihuoltolinjojen kriittisyyden, kunnon ja iän perusteella. Samassa yhteydessä uusitaan myös sähköjä, telekaapeleita sekä valaistuksia.

Urakoitsijaksi on valittu Lakeuden Maanrakennus Oy. Saneeraustyö tehdään auki kaivamalla ja kaivutyöt tulevat aiheuttamaan haittaa liikenteen sujuvuudelle. Liikenteelle aiheutuva haitta minimoidaan käyttämällä esimerkiksi ajosiltoja. Alueella liikkuu myös raskasta kalustoa.

Työt aloitetaan syyskuussa viikolla 39 ja urakka saadaan päätökseen 30.6.2021 mennessä. Saneeraustyö aloitetaan Mutkatieltä Isokalliontien puoleisesta päästä. Töitä tehdään kohteessa arkipäivisin, noin kello 07.00 – 18.00 välisenä aikana.

Vedenjakelun keskeytyksiä tapahtuu saneeraustyön takia. Suunnitelluista vesikatkoista tiedotetaan etukäteen postilaatikkoon tai kerrostalokiinteistön rappukäytävien etuoviin jaettavalla tiedotteella, sekä internetissä osoitteessa: www.nurmijarvenvesi.fi. Lisäksi asukkaat saavat tiedon vesikatkosta matkapuhelimiinsa tai sähköpostiin, jos he ovat tilanneet vesilaitoksen häiriötiedotepalvelun. Työn aikana voi tapahtua myös ennalta arvaamattomia vesikatkoja, koska työssä korjataan vanhaa ja vikaantumisherkkää putkistoa. Nurmijärven Vesi tiedottaa äkillisistä vesikatkoista internetsivuilla, sekä häiriötiedotepalvelun kautta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee saneeraustyöstä aiheutuvaa haittaa alueen asukkaille.

 

Nurmijärven Veden yhteystiedot:

työmaavalvoja Markku Ala-Kihniä

rakennuttajainsinööri

puh. 040 317 4868

markku.ala-kihnia@nurmijarvi.fi

 

Lakeuden Maanrakennus Oy:n yhteystiedot:

Timo Mäkelä, työpäällikkö

puh. 040 754 6558

timo.makela@lakeudenmaarakennus.fi

 

Juha-Matti Päivärinta, työmaamestari

puh. 0400 902 349

juha-matti.paivarinta@lakeudenmaanrakennus.fi

Takaisin listaukseen