Palvelut

Vesihuollon häiriötiedotepalvelu

Nurmijärven Vesi tiedottaa vesihuoltoon liittyvistä häiriöistä esim. vedenjakelun keskeytyksistä tekstiviestillä. Palvelu on maksuton ja sitä voivat käyttää kaikki Nurmijärven Veden asiakkaat, myös kerros- ja rivitaloissa asuvat.

Jos haluatte saada häiriötilanteissa tekstiviestin, täyttäkää oheiseen lomakkeeseen sen kiinteistön osoite, jota koskevista häiriöistä haluatte saada tiedon sekä matkapuhelinnumero, johon haluatte tekstiviestin lähetettävän. Halutessanne voitte antaa myös sähköpostiosoitteen. Jos haluatte esimerkiksi useampaan puhelinnumeroon häiriötiedotteen samasta osoitteesta, voitte erottaa yhteystiedot pilkulla.

Voitte halutessanne saada häiriötiedon oman asuinpaikkanne lisäksi myös muusta osoitteesta, esim. sukulaisenne osoitteesta. Täyttäkää lomake tällöin toiseen kertaan ja laittakaa käyttöpaikkaan haluamanne osoite ja matkapuhelinkenttään oma matkapuhelinnumeronne.

Tekstiviestejä lähetetään klo 7-22 välisenä aikana ellei viestien vastaanottaja salli viestien lähetystä myös yöllä. Jos ette salli viestien lähetystä yöaikaan, yöllä lähetetyt viestit saapuvat teille seuraavana aamuna klo 7.00. Tällä hetkellä häiriötiedotepalvelu toimii vain arkisin työaikana. Palvelua ollaan ottamassa käyttöön myös iltaisin ja viikonloppuisin tulevaisuudessa.