Ajankohtaista

Asuminen, Rakentaminen, Tontit

Vanha-Klaukan tonttien haku alkoi

18.9.2023

Nurmijärveltä, Vanha-Klaukan alueelta on tänään tullut myyntiin neljä omakotitonttia ja kahdeksan paritalotonttia. Luonnonläheinen Vanha-Klaukka sijaitsee Isosuon Natura-alueen, Klaukkalan kampuksen ja monipuolisten palvelujen naapurissa. Tonttien haku tapahtuu arvontamenettelyllä, ja hakuaikaa on kaksi viikkoa.

Myytävät tontit

Myyntiin on tulossa neljä omakotitonttia ja kahdeksan paritalotonttia. Tontit joko myydään tai vuokrataan arvontamenettelyllä, ja tonttia voi hakea sähköisessä Tonttien hakupalvelussa. Hakuaika alkoi 18.9.2023 klo 9 ja päättyy 2.10.2023 klo 12.

Tonttien hintahaitari on 86 730–134 320 €. Myytävien tonttien pinta-ala vaihtelee, pienin tontti on 826 m2, ja suurin 1168 m2. Rakennusoikeus tonteille puolestaan vaihtelee 248 k-m2 ja 350 k-m2 välillä.

Tutustu Vanha-Klaukan asuinalueeseen kunnan kotisivuilla.

Yleistä arvontamenettelyllä luovutettavien tonttien hausta

Uudet omakotitontit laitetaan aina hakuun ensimmäistä kertaa arvontamenettelyn kautta. Luovutettavat omakotitontit asetetaan arvontamenettelyyn, jossa kullekin tontin hakijalle arvotaan luovutettava tontti.

Arvonta suoritetaan sähköisessä Tonttien hakupalvelussa mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Hakuaika arvontamenettelyllä jaettaviin tontteihin on kaksi viikkoa.

Vain yksi hakemus per talous voi osallistua arvontaan. Mikäli samasta taloudesta jätetään enemmän kuin yksi hakemus, muut hakemukset mitätöidään. Hakemukseen voi valita mieluisuusjärjestyksessä 1–10 tonttia, joiden arvontaan haluaa osallistua.

Huomioithan myös, että uuteen hakuun ei voi osallistua, mikäli hakija ei ole täyttänyt kunnalta aiemmassa haussa saadun kohteen rakentamisvelvollisuutta.

Kaavamääräyksellä AO2 merkityille tonteille saa rakentaa enintään kaksi asuntoisen paritalon. Näitä tontteja haettaessa tulee hakemukseen täyttää kaikkien hakijoiden tiedot.

Takaisin listaukseen