Sijaispalvelut

Sijaisen sähköisen kalenterin käyttö

Haastattelun jälkeen pääset täyttämään sähköistä kalenteriasi. Kalenteri löytyy osoitteesta:

https://nurmijarvi.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_L

  1. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
  2. ”Lisää vapaus”-valikon kautta voit lisätä vapauksia eli aikoja, jolloin olet käytettävissä sijaisuuksiin. Vapauksia voit laittaa kerrallaan päivän, useamman päivän tai viikkoja eteenpäin. Laittamalla vapauksia riittävän pitkälle aikavälille varmistat, että saat riittävästi meiltä työtarjouksia.
  3. Työtarjouksia saat Rekry-yksiköstä tekstiviestitse (ma-pe) puhelimeesi. Tekstiviestissä näkyy työntekijää kaipaavan osaston nimi, päivämäärä ja kellonaika. Viestin lopussa on sana HALUAN ja jokin numero (esim. HALUAN 3). Sinun tulisi vastata työtarjoukseen tekstiviestin vastaa-toiminnolla sanalla HALUAN ja viestissä näkyvällä numerolla. Sanan ja numeron välissä tulee olla välilyönti.Jos ehdit vastaamaan työtarjoukseen ensimmäisenä, saat heti uuden tekstiviestin, jossa lukee ”Sijaisuus on vahvistettu”. Tällöin tiedät, että olet saanut tarjotun työn. Sovittu työvuoro näkyy myös välittömästi omassa sähköisessä kalenterissasi.

    Jos joku toinen sijainen on ehtinyt vastaamaan ennen sinua, saat heti uuden tekstiviestin, jossa lukee ”Tarve on jo täytetty”.

  4. Viikonloppuna sinulle tarjotaan töitä puhelimitse osastoilta käsin. Töitä tarjotaan ainoastaan silloin, kun olet laittanut vapauden kalenteriisi.
  5. Sähköisestä kalenteristasi löytyy ”Poista vapaus”-valikko, jonka avulla pääset poistamaan virheellisesti laittamiasi vapauksia.

Jos sinulla on sähköisen kalenterin käytössä ongelmia tai haluat kysyä jotain, ota yhteyttä Rekry-yksikköön!

Löysitkö sivulta etsimäsi tiedon?