Liikunta

Liikuntapalvelut

Säännöllinen liikkuminen aktivoi ja vahvistaa kaiken ikäisten hyvinvointia, hyvää oloa ja fyysistä kuntoa monella tapaa. Liikunnalla on myös vahva sosiaalinen puoli – liikunta voi lisätä yhteenkuuluvuuden ja ystävyyden tunnetta sekä läheisyyden kokemusta. Liikunta vaikuttaa myös positiivisesti mielialaan ja henkiseen hyvinvointiin.
Lisäksi tulee muistaa, että liikunnan vastapainoksi tarvitaan palautumista ja lepoa sekä kykyä kuunnella omaa kehoa.

Löydä oma tapasi liikkua!

Mikä olisikaan parempi hyvinvointia edistävä teko, kuin varata omaan kalenteriin liikunnallista tekemistä! Nyt onkin aika pohtia, mikä olisi sinun tapasi liikkua ja minkälainen liikkumisen muoto sopisi sinulle parhaiten.

Kaipaako kehosi rauhallista, palauttavaa liikuntaa, vai kenties kehoa vahvistavaa, monipuolista liikettä? Liikuntamuotojen vaihtelu ja monipuolinen kuormittavuus on myös hyväksi. Kun liikunta on mielekästä ja mielihyvä voimistaa halua liikkua, liikkeelle lähdöstä on helpompi kehittää säännöllinen rutiini.

Nurmijärven kunnassa on laaja kirjo liikkumisen mahdollisuuksia, josta varmasti löytyy vaihtoehtoja eri tavoitteisiin, elämäntilanteisiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Jokainen voi löytää oman tapansa liikkua kokeilemalla, innostumalla ja rakentamalla omia arjen rutiineja.

Löytyisikö meidän kurssivalikoimasta sinulle sopiva liikuntamuoto?

Liikunnallisin terveisin
Heli, Jonna, Kaisa, Mika, Petra, Salla ja Toni

Seuraa meitä somessa!

Instagram

Facebook