Kirjasto

Kirjaston syksyn tapahtumia

Tilaa kirjaston uutiskirje niin et jää paitsi parhaimmista

Kirjaston tapahtumatarjonnasta kiinnostuneiden kannattaa tänä syksynä suunnata erityisesti Klaukkalan kirjastoon. Luvassa on mm. runosiskojen runosvengiä (25.9. klo 12), Timo Airaksisen puhetta seksin filosofiasta (13.10. klo 18) ja Risto Isomäen kirjailijavierailu (17.11. klo 18), joka myös striimataan. Jo perinteeksi muodostunut Kaj Chydeniuksen musiikillinen ilta nautitaan 10.12. klo 18.15.

Koska pääkirjaston rakennus on remontissa, eivätkä väliaikaisen palvelupisteen tilat helposti taivu tapahtumien pitämiseen, pääkirjasto ei järjestä tulevana syksynä montaa yleisötilaisuutta.

Syksyn elokuvakerhon näytökset järjestetään Punatorpan kerhohuoneessa ja kirkonkylän K-60-tapahtumat Heikkarissa tai Kino Juhassa. Myös Rajamäen kirjastossa yleisötilaisuudet pidetään minimissä koronatilanteen ja rajallisen tapahtumatilan vuoksi.

Uutiskirje pitää ajan tasalla

Jotta tieto kirjastossa järjestettävistä tapahtumista ja muista kirjaston ajankohtaisista asioista tavoittaisi asiakkaat, kirjasto alkaa syyskuussa toimittaa suoraan asiakkaille lähetettävää sähköistä uutiskirjettä. Uutiskirje sisältää ajankohtaisten aiheiden lisäksi tietoa tulevista vierailijoista ja tapahtumista sekä kirjavinkkejä ja kirjastotietoutta. Myös poikkeuksellisista aukioloajoista saa tiedon uutiskirjeestä. Kirjaston uutiskirje lähetetään kaksi kertaa kuukaudessa ja sen voi saada vain sähköpostitse. Uutiskirjeen postituslistalle voi ilmoittautua kirjaston kotisivuilla www.nurmijarvi.fi/kirjasto kohdasta Tilaa uutiskirje.

Klaukkalan kirjasto, Kuonomäentie 2
Runosiskojen runosvengiä 25.9. klo 12.
Timo Airaksinen 13.10. klo 18.
Risto Isomäki 17.11. klo 18.
Kaj Chydenius 10.12. klo 18.15.

Punatorpan kerhohuone,
Punamullantie 9
Elokuvakerhon seuraava näytös on 13.10. klo 18.

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.
Muutokset koronatilanteessa voivat vaikuttaa tapahtumien toteutumiseen.