Kirjasto

Cristal Snow tähdittää Klaukkalan kirjaston Taiteiden yötä

Huom! Lehden ilmestymisen jälkeen tullut muutoksia, katso päivitetty ohjelma >>

Marraskuussa päästään viettämään taas yhden koronan värittämän välivuoden jälkeen perinteistä Taiteiden yötä Klaukkalan kirjastossa. Perjantaina 26. marraskuuta kello 18-22 kirjasto on täynnä maksuttomia tapahtumia.

Illan aloittaa yllätyspuhuja ja tapahtumakokonaisuuden aikana kuullaan useita paikallisten muusikoiden musiikkiesityksiä.

Kello 20 Framin esiintymislavalle pomppaa räväkkä juontaja, kirjailija, muusikko, näyttelijä ja ohjaaja Cristal Snow, joka tunnetaan myös tv-ohjelma Kymppitonnin nykyisenä juontajana.
Cristal kertoo haastattelussa elämästään ja kirjallisesta tuotannostaan. Myös yleisö voi esittää vierailijalle kysymyksiä. Vierailun aikana Cristal lukee otteen syksyllä ilmestyvästä kirjastaan Penni Pähkinäsydän ja mörkökuumeen kirous.

Kirjastosalin puolella Taidekiepin toiminnanjohtaja, kuvataiteilija Vicky Maaranen pitää croques-piirtämisen pajan kello 18.30-21. Lisäksi tilaan levittäytyy taiteilijoiden kirpputori. Perheen pienimmät voivat osallistua askarteluun lastenosaston puolella.

Nuorisolle on omaa säpinää alakerran Tello-salissa, jossa on kello 18-22 Monikon nuorisotilan loihtimaa ohjelmaa: sumopainia, pelailua ja erilaisia kilpailuja.

Taiteiden yö Klaukkalan kirjastossa, Kuonomäentie 2,
26.11. kello 18-22.
Vapaa pääsy.

Kuva: Viivi Huuska