Matkailu

Kesäkuussa jaettavan kesäesitteen kuvat heräävät henkiin

Kunnan kesäesite Nurmijärven kesä 2021 jaetaan nurmijärveläisiin kotitalouksiin keäsäkuun alkupuolella. Lehdessä esitellään Nurmijärveä lähimatkailukohteena. Kesäesitettä voi tutkia tänä vuonna myös lisätyn todellisuuden maailmassa. Osa esitteen kuvista herää henkiin älypuhelimen läpi katsottuna kertoen matkailukohteista myös videotarinan muodossa.

”Nurmijärvi tarjoaa todella paljon koettavaa ja nähtävää. Meillä löytyy huikeita luontokohteita, omaleimaisia kyliä, maistuvaa lähiruokaa ja juomaa sekä kiinnostavaa kulttuurihistoriaa. Hyödynnämme esitteessä AR-teknologiaa ja mahdollistamme printtilehden lukijoille Nurmijärveen tutustumisen videoiden muodossa. Virtuaalimaailman ohella kannattaa kuitenkin suunnata myös oikealle lähimatkalle kotikuntaamme!”, viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kannustaa.

Kesäsomettajat vauhdissa!
Kunnan viestintä- ja markkinointipalvelut työllistää kaksi paikallista nuorta kesäsomettajiksi. Kesäsomettajat tutustuvat heinäkuussa kahden viikon ajan kotikuntaansa matkailijan näkökulmasta ja tuottavat sisältöä muun muassa Instagramiin. Kesäsomettajien edesottamuksia voi seurata kunnan somekanavissa ja aihetunnisteilla #kesäsomettaja #matkaanurmijärvelle #nurmijärvi

”Odotan innolla, millaisia ideoita ja menovinkkejä nuoret keksivätkään!”,
Siltanen huikkaa.