Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Sairaalantiellä 10.11.2020

5.11.2020

Nurmijärven Vesi tekee vesijohdon liitostöitä Rajamäentien kohdalla. Liitostöiden takia vedenjakelu joudutaan keskeyttämään Sairaalantie 2 ja 3 kiinteistöiltä tiistaina 10.11.2020 klo 9.00-15.00. Nurmijärven kunta on järjestänyt kirkonkylän terveysasemalle väliaikaisen paineellisen vedensyötön, joten toiminta siellä jatkuu normaalisti myös vesijohdon liitostöiden ajan.

Suosittelemme varaamaan talousvettä katkoksen ajaksi. Vedenjakelun keskeytyksen piirissä olevia kiinteistöjä tiedotetaan erikseen postilaatikoihin jaettavilla ja häiriötiedotepalvelun kautta. Suosittelemme tilaamaan maksuttoman vesihuollon häiriötiedotteen.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Nurmijärven Veden vikapalvelu 24/7, puh. (09) 879 7112

Takaisin listaukseen