Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Klaukkalassa Vaskotiellä to 26.11.

23.11.2020

Nurmijärven Vesi tekee vesijohdon liitostöitä Vaskotiellä Klaukkalassa. Liitostyön johdosta joudumme keskeyttämään vedenjakelun torstaina 26.11.2020 klo 9.00-15.00 väliseksi ajaksi. Vesikatko koskee Vaskotie 1 ja 4 kiinteistöjä ja sekä osaa Vaskomäentie 2 kiinteistöstä. Kiinteistön isännöitsijälle ja huoltomiehelle ilmoitettu vesikatkosta.

HUOM: Vedenjakelu voi palautua aikaisemmin, heti töiden valmistuttua. Suosittelemme varaamaan katkoksen ajaksi talousvettä. Tilapäistä vedenjakelua ei ole järjestetty.

Nurmijärven Vesi on tiedottanut asiakkaitaan kiinteistöntöihin jaettavilla tiedotteilla sekä häiriötiedotepalvelun kautta. Suosittelemme tilaamaan häiriötiedotepalvelun.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Virka-aikana putkimestari Kimmo Järvinen, puh. 040 317 2345

Nurmijärven Veden vikapalvelu (24/7), puh. 09 879 7112

Takaisin listaukseen