Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Ketunmäentiellä 6.10.

2.10.2020

Nurmijärven Vesi tekee jakeluvesijohdon liitostöitä Kirkkotie-Vuorenhaltijantie risteyksessä. Liitostöiden johdosta, joudumme keskeyttämään vedenjakelun tiistaina 6.10.2020 klo 8.30-15.00 väliseksi ajaksi. Ilman vedenjakelua ovat kiinteistöt Ketunmäentie 3, 4, 6-8, 10 ja 12. Kiinteistöjä tiedotetaan postilaatikoihin ja kerrostalon rappukäytäviin jaettavilla lapuilla sekä Nurmijärven Veden häiriötiedotepalvelun kautta.

Vedenjakelu voidaan aloittaa torstaina ilmoitettua aikaisemmin, heti töiden valmistuttua. Suosittelemme varaamaan katkoksen ajaksi talousvettä. Nurmijärven Vesi järjestää tilapäisen vedenjakelun Vuorenhaltijantie-Ketunmäentie risteykseen vesikatkon ajaksi. 

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa virka-aikana:

rakennuttajainsinööri Markku Ala-Kihniä, puh. 040 317 4868

Lisätietoa virka-ajan ulkopuolella:

Nurmijärven Veden vikapalvelu (09) 879 7112

Takaisin listaukseen