Ajankohtaista

Matkailu, Uimarannat, Viestintä, Yhdistykset, Yritykset

Sääksi sai oman tunnuksen – Katso kuvat lanseeraustilaisuudesta!

3.6.2021

Nurmijärvellä sijaitseva Sääksjärvi eli Sääksi on vielä monelle suomalaiselle tuntematon aarre. Kristallinkirkkaasta lähdevedestä, Kiljavan luontoreiteistä ja upeasta uimarannastaan tunnetun Sääksin oma tunnus ja bränditarina julkistettiin tänään Sääksjärven rannalla. Sääksi – kirkkaasti kauneinta Suomea!  Yhteistyössä paikallisten yritysten ja muiden toimijoiden kanssa rakennetulla brändillä tavoitellaan alueen tunnettuuden lisäämistä ja koko kunnan matkailun vauhdittamista. Kuuntele Sääksin bränditarina täältä ja lue lisää täältä!

Kuvia Sääksi-tunnuksen lanseeraustilaisuudesta 3.6.2021

Kuvassa vasemmalta: Anne Sahlström (Vauhtifarmi), Teemu SIltanen (kunnan viestintä), Kallepekka Toivonen (kunnanvaltuuston puheenjohtaja), Outi Mäkelä (kunnanjohtaja), Memo Bilici (Hotel Kiljava), Ann Wickström (Hotel Kiljava) ja Janne Raudaskoski (kunnan viestintä). 

Sääksi-tunnus syntyi yritysten, järjestöjen ja kunnan yhteistyönä. Kuvassa vasemmalta: Anne Sahlström (Vauhtifarmi), Teemu SIltanen (kunnan viestintä), Kallepekka Toivonen (kunnanvaltuuston puheenjohtaja), Outi Mäkelä (kunnanjohtaja), Memo Bilici (Hotel Kiljava), Ann Wickström (Hotel Kiljava) ja Janne Raudaskoski (kunnan viestintä). 

 

”Lähimatkailu on nyt trendi ja on hienoa, että Sääksin matkailupalveluiden kehittymisessä on uskallettu tarttua hetkeen. Uskon, että kun maailma jälleen avautuu, lentokentän ja satamien läheisyys houkuttelee alueelle matkailijoita kauempaakin”, kunnanjohtaja Outi Mäkelä arvioi.

Takaisin listaukseen