Ajankohtaista

Asuminen, Maankäyttö, Näin Nurmijärvi rakentuu blogi, Rakentaminen, Tontit

Rantapuiston tontit myynnissä – nyt!

29.1.2024

Rantapuiston alueelta Kirkonkylältä on tänään tullut myyntiin 12 ns. minitonttia. Tonttien koko vaihtelee 436–551 m2 välillä, ja rakennusoikeutta on 100–127 m3. Pienimmän tontin kauppahinta on 37 060 euroa ja suurimman 46 835 euroa. Tontin voi joko ostaa tai vuokrata.

Pienessä talossa palvelujen äärellä

Minitalo ja -tontti sopivat rakentajalle, joka arvostaa palveluiden, joukkoliikenteen ja vapaa-ajan viettomahdollisuuksien läheisyyttä, mutta ei tarvitse suurta taloa tai pihaa sen ympärille. Minitalot ovat myös ekologinen valinta ihmisille, jotka liikkuvat mieluusti jalan tai pyörällä.

Rantapuiston alueeseen, tonttitietoihin ja siihen, millaisen talon voi Rantapuistoon rakentaa, voi tutustua nurmijarvi.fi/tontit -sivustolla.

Tonttien hakupalvelusta löytyvät myyntiin tulevien tonttien tiedot, ja samaisella sivulla myös haetaan tonttia 12.2.2024 klo 12 mennessä.

Tontteja esitellään Rantapuistossa torstaina 1.2.2024 klo 10–14. Tervetuloa paikanpäälle!

Tontit myydään arvontamenettelyllä eli tontit arvotaan hakijoiden kesken. Hakemukseen voi valita mieluisuusjärjestyksessä 1–10 tonttia, joiden arvontaan haluaa osallistua. Samasta taloudesta voi jättää vain yhden hakemuksen. Mikäli hakemuksia saapuu enemmän kuin jaettavia tontteja, eivät kaikki hakijat saa arvonnassa tonttia.

Rantapuiston alue rajautuu pohjoisosastaan Sompiontiehen, itäosastaan Antturintiehen ja Rantakujaan, lännestä Järvilinnuntiehen. Alueen eteläpuolella sijaitsee pelloksi kuivatettu Nurmijärvi. Pinta-alaltaan alue on noin 0,8 ha. Alue on nykyisin rakentamatonta peltoaluetta.

Takaisin listaukseen