Ajankohtaista

Liikunta

Rantakausi alkaa Sääksin ja Tiiran uimarannoilla 30.5.

27.5.2022

Nurmijärven kunnan yleisten Sääksin ja Tiiran EU-uimarantojen virallinen rantakausi alkaa maanantaina 30.5. ja päättyy elokuun loppuun 31.8. Rannat ovat auki päivittäin klo 6:00-22:00 välisenä aikana.

Uimavalvontaa kunnan uimarannoilla on 30.5.-31.7.2022. Sääksin uimarannalla valvontaa on päivittäin klo 11:00-19:00 ja Tiiran uimarannalla maanantaista perjantaihin klo 11:00-19:00.

Muistilista uimarantojen käyttäjille

  • Pidetään rannat puhtaina – ethän roskaa viihtyisiä uimarantoja. Vie mukanasi kaikki mitä tuotkin uimarannoille.
  • Uudistuneen tupakkalain mukaan uimarannoilla tupakointi on kielletty toukokuun alusta syyskuun loppuun, joten jatkossa rannat ovat kesäisin savuttomia.
  • Koirien tuominen ja uittaminen uimarannoilla on ehdottomasti kielletty järjestyslailla.
  • Sääksin uimarannalla saattaa esiintyä kesäisin vaihtelevasti järvisyyhyä etenkin lämpiminä ajanjaksoina keski- ja loppukesästä. Järvisyyhy ei ole vaarallista terveydelle, mutta voi aiheuttaa ikävää ihottumaa varsinkin perheen pienimmille. Muistathan, että syyhyä esiintyy todennäköisemmin matalassa rantavedessä, joten pitkiä aikoja matalikossa ei kannata viettää kerralla. Vedestä poistumisen jälkeen voi syyhyä ehkäistä tehokkaasti käymällä heti suihkussa ja hankaamalla sen jälkeen ihon reippaasti kuivaksi pyyhkeellä. Mikäli oireita tulee, auttavat usein apteekista saatavat hydrokortisonivoiteet kutinaan.
  • Oman turvallisuutesi ja kaikkien käyttäjien viihtyvyyden takaamiseksi, ethän tule rannalle päihtyneenä.

Pidetään yhdessä mukava ja viihtyisä rantakesä Nurmijärven kunnan uimarannoilla!

Takaisin listaukseen