Sponsorointi

Sponsorointi - pitkäkestoiset sopimukset

Nurmijärveläiset järjestöt, seurat, urheilijat, ryhmät ja joukkueet voivat hakea kunnan sponsorointirahaa vuodelle 2024. Kaikki pidemmästä sponsorointisopimuksesta kiinnostuneet hakevat sponsorointirahaa samalla lomakkeella ja samaan aikaan. Hakemukseen kuuluu myös vapaamuotoinen perustelu.

Kunnan viestintä- ja markkinointipalveluiden budjettiin on vuodelle 2024 varattu 17 000 euroa pitkäkestoisiin, vuoden 2024, kestäviin sponsorointisopimuksiin. Summa jaetaan hakijoiden kesken hakemusten perusteella.

"*" näyttää pakolliset kentät

Organisaation (urheilija, seura, joukkue, ryhmä) yms. nimi
Esimerkki: Jos sponsorointia hakee edustusjoukkue, tähän sarakkeeseen listataan, kuinka monta valmentajaa/pelaajaa sponsorointi koskee. Ei siis koko seuran jäsenmäärä, vaan niiden määrä, jotka edustavat sponsoria.
Organisaation (seura, joukkue, ryhmä), johon sponsoroitava taho kuuluu, jäsenmäärä vuonna 2023. Esimerkiksi, jos edustusjoukkue hakee sponsorointirahaa, tähän kirjataan koko seuran jäsenmäärä.
Esimerkiksi jos sponsorointia hakee edustusjoukkue, tähän sarakkeeseen listataan, millä sarjatasolla joukkue kilpailee. Tätä voi avata tarkemmin avoimessa hakemuksessa.
Arvio yleisömäärästä tapahtumissa vuonna 2023, joissa hakija ehdottaa kunnalle sponsorointinäkyvyyttä. Tätä voi avata tarkemmin avoimessa hakemuksessa.
Kappalemäärä ansaituista mediaosumista, jotka ovat käsitelleet sponsorointia hakevaa tahoa. Esimerkiksi hakijasta kirjoitettiin vuoden aikana 10 kertaa paikallislehdessä, kahdesti Helsingin Sanomissa ja hän vieraili kerran Ylen radiohaastattelussa. Urheilija kirjoittaa sarakkeeseen 13. Printti- ja digijutut lasketaan omiksi mediaosumiksi, vaikka aihe olisi sama. Esim. pitkä juttu digilehdessä ja lyhyempi juttu samasta aiheesta printtilehdessä lasketaan kahdeksi jutuksi.
Sarakkeeseen kirjoitetaan arvio ansaitun median tavoittavuudesta (reach) tammi-lokakuu 2023 aikana. Esimerkiksi hakijasta kirjoitettiin vuoden aikana 10 kertaa paikallislehdessä, kahdesti Helsingin Sanomissa ja hän vieraili kerran Yle Radio 1:n radiohaastattelussa. Nurmijärven Uutiset arvioi mediakortissaan tavoittavansa 35 000 lukijaa / lehti, Helsingin Sanomat 672 000 lukijaa päivässä ja Yle Radio 1 tavoittaa 405 000 kuuntelijaa / päivä (Finnpanel). Urheilija kirjoittaa sarakkeeseen 2 099 000. Avoimeen hakemukseen kirjataan lähdetiedot, mihin lukema perustuu (esim. Finnpanel, HS mediakortti).
Seuraajien määrä marraskuussa 2023 (kpl).
Seuraajien määrä marraskuussa 2023 (kpl).
Seuraajien määrä marraskuussa 2023 (kpl).
Seuraajien määrä marraskuussa 2023 (kpl).
”Käyttäjät” arvo esim. Google Analytics palvelussa. Keskiarvo kuukausittaisista kävijöistä tammi-lokakuu 2023. Ei siis ilmoiteta yksittäistä kuukautta, jolloin kävijäpiikki on ollut korkein, vaan kuukausien keskiarvo.
tähän voi kirjata muun näkyvyyden kautta saatavaa positiivista näkyvyyttä. Kohdassa ei ole tarkemmin rajattu, missä kanavassa ja millaista näkyvyys on. Tähän voi kirjata esim. näkyvyyden muiden henkilöiden/organisaatioiden sometileillä. Mikäli tähän kirjataan luku, tämä kohta tulee avata tarkemmin vapaamuotoisessa hakemuksessa.
Sponsorointia hakeva taho kirjaa kuluvan vuoden 2023 aikana saamansa palkinnot tai tunnustukset, joilla on valtakunnallista tai kansainvälistä painoarvoa.
Lataa vapaamuotoinen kuvaus haetusta sponsoroinnista pdf-muodossa.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.