Viestintä ja markkinointi

Sponsorointi

Ohjeet Nurmijärven kunnan sponsorointi­yhteistyö­sopimusten hakemiseen

Nurmijärven kunta solmii sponsoriyhteistyösopimuksia tulevalle kalenterivuodelle 2024. Sponsorointirahaa sekä vuoden kestäviin yhteistyösopimuksiin että yksittäisiin tapahtumiin voi hakea 17.11.-31.12.2023.

Pitkäkestoiset sponsorointisopimukset

Nurmijärveläiset järjestöt, seurat, urheilijat, ryhmät ja joukkueet voivat hakea kunnan sponsorointirahaa vuodelle 2024. Kaikki pidemmästä sponsorointisopimuksesta kiinnostuneet hakevat sponsorointirahaa samalla lomakkeella ja samaan aikaan. Hakemukseen kuuluu myös vapaamuotoinen perustelu.

Pitkäkestoisiin, vuoden 2024 kestäviin sopimuksiin, on varattu kunnan budjetista yhteensä 17 000 euroa. Summa jaetaan hakijoiden kesken hakemusten perusteella.

Kertaluonteiset tapahtuma

Ensi vuodelle myös tapahtumien sponsorointiavustusta haetaan lomakkeella kunnan kotisivujen kautta. Tapahtumien tulee edistää kuntastrategiassa määriteltyjä tavoitteita. Vuonna 2024 tapahtumien tulee edistää matkailun kehittymistä kunnan kulttuuri-, matkailu- ja tapahtumaohjelman mukaisesti. Kaikki kertaluonteisista sponsorointisopimuksesta kiinnostuneet hakevat sponsorointirahaa samalla lomakkeella ja samaan aikaan. Hakemukseen kuuluu myös vapaamuotoinen perustelu.

Kertaluonteisiin tapahtuma-avustuksiin on varattu kunnan budjetista vuodelle 2024 yhteensä 10 000 euroa. Summa jaetaan hakijoiden kesken hakemusten perusteella.

Hakeminen

1. Sponsorointi­hakulomake

Kaikki sponsorirahaa hakevat tahot täyttävät hakulomakkeen (pitkäkestoiset sopimukset tai kertaluonteiset tapahtumat. Kaikkiin sarakkeisiin ei tarvitse vastata. Muistathan täyttää yhteyshenkilön yhteystiedot oikein.

2. Vapaamuotoinen perustelu

Kaikki sponsorirahaa hakevat tahot kirjoittavat myös vapaamuotoisen perustelutekstin. Ohjeellinen pituus 1 sivu (A4) ja toivottu tiedostomuoto on pdf. Hakemuksessa sponsorirahan hakija avaa: a) kuinka paljon hakija pyytää sponsorirahaa, b) mitä hakija tarjoaa kunnalle vastineeksi, c) hakija voi avata muita yhteistyömahdollisuuksia. Lisäksi tapahtuma-avustusta hakevat voivat perustella, kuinka tapahtuma tukee matkailuohjelman tavoitteita (kulttuuri-, matkailu- ja tapahtumaohjelma). Lisäksi hakija saa mahdollisuuden avata sponsorointihakulomakkeen eri kohtia, mikäli näkee tämän tarpeelliseksi.

Aikataulu

Haku vuodelle 2024 käynnistyy 17.11.2023 ja päättyy 31.12.2023.

Päätökset sponsoroitavista kohteista tehdään tammikuun alkupuoliskolla.

Hakulomakkeet