Ajankohtaista

Palveluverkkotyö

Osallistu palveluverkkotyöhön – kysely aukeaa 29.9. ja kuntalaisinfo järjestetään 6.10.

23.9.2020

On palveluverkkoratkaisujen aika. Kuntalaiset pääsevät osallistumaan Me tehdään Nurmijärvi –palveluverkkotyöhön syys-lokakuun aikana osallistumalla kuntalaiskyselyyn ja infotilaisuuteen.

Osallistu kyselyyn palveluverkkosuunnitelmasta 29.9.-7.10.

Nurmijärven kunnan palveluverkkotyö lähestyy maalia. Nyt on aika hioa yhdessä työstettyä suunnitelmaa. Ota kantaa verkkokyselyn kautta 29.9.-7.10. Tulosten yhteenveto toimii palveluverkkoesityksen viimeistelyn tukena. Yhteenveto julkaistaan kyselyn sulkeuduttua kunnan palveluverkkosivuilla. Palveluverkkosuunnitelmasta on tarkoitus päättää lokakuun valtuustossa 28.10.

Suora lähetys palveluverkkosuunnitelmasta 6.10. klo 18-20

Kunta järjestää vuorovaikutuksellisen Me tehdään Nurmijärvi Live -verkkotapahtuman 6.10. klo 18-20. Verkossa järjestettävässä infotilaisuudessa kerrotaan palveluverkkosuunnitelmasta ja siitä, kuinka suunnitelma etenee päätöksentekoon lokakuun 2020 aikana. Lähetys on katsottavissa suorana lähetyksenä ja myöhemmin tallenteena kunnan kotisivuilla osoitteessa nurmijarvi.fi/palveluverkko. Kuntalaiset voivat osallistua tapahtumaan lähettämällä kysymyksiä ennakkoon tai lähetyksen aikana WhatsAppilla tai tekstiviesteillä numeroon 040 317 4500.

Tutustu Nurmijärven palveluverkkotyöhön teemasivulla nurmijarvi.fi/palveluverkko

Me tehdään Nurmijärvi. Yhdessä.

Takaisin listaukseen