Ajankohtaista

Eurovaalit, Päätöksenteko, Vaalit, Vaalit, Viestintä

Oikaisu eurovaalien ilmoituskortin ennakkoäänestyspaikkoihin: Rajamäen ennakkoäänestyspaikka on Rahakulma, Kiljavantie 3

24.5.2024

Digi- ja väestötietoviraston lähettämässä äänioikeuden ilmoituskortissa on virheellinen tieto Nurmijärven kunnan Rajamäen ennakkoäänestyspaikasta. Ilmoituskortista poiketen Nurmijärven kunnan Rajamäen ennakkoäänestyspaikka on Rahakulma, Kiljavantie 3 05200 Rajamäki.

Ilmoituskortissa ilmoitettu väärä osoite (Rajamäen kirjasto) sijaitsee noin 200 metriä oikean äänestyspaikan Rahakulma, Kiljavantie 3 05200 Rajamäki ovelta. Paikan päällä on ohjeistus, joka auttaa äänestäjiä löytämään oikealle äänestyspaikalle.

”Digi- ja väestötietoviraston ilmoituskorttiin oli inhimillisestä virheestä johtuen päätynyt naapuritalon osoite Rajamäen ennakkoäänestyspaikan osalta. Olemme pahoillamme sattuneesta ja huolehdimme, että paikan päällä on myös selkeät ja riittävät ohjeistukset, jotta kaikki äänestäjät löytävät oikeaan äänestyspaikkaan”, Nurmijärven kunnan hallintojohtaja Katja Vuorinen sanoo.

Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys on kotimaassa 29.5.–4.6.2024. Nurmijärven ennakkoäänestyspaikat ja vaalipäivän 9.6. äänestyspaikat voi tarkistaa kunnan kotisivuilta.

Nurmijärven äänestyspaikoista on tiedotettu aiemmin myös muissa kunnan viestintäkanavissa, kuten julkisena tiedotteena jokaiselle kotitaloudelle jaetussa tiedotuslehdessä. Lehdessä, kunnan kotisivuilla ja muussa viestinnässä äänestyspaikka on oikea eli Rahakulma, Kiljavantie 3 05200 Rajamäki.

Takaisin listaukseen