Ajankohtaista

Kaikki

Myynnissä vapaa-ajan asunto isolla tontilla Herustenjärven rannalla

1.6.2022

Kunta myy vapaa-ajan asunnon Herustenjärven rannalta. Slumppi-nimisellä kiinteistöllä on hirsirakenteinen mökki ja sauna, grillikatos ja lautarakenteinen varastorakennus. Kiinteistöä esitellään useana kesäkuun päivänä. Sitovan tarjouksen kiinteistöstä voi jättää huutokaupat.com-sivustolla 20.6. klo 10 saakka.

Yli sadan neliön mökki sijaitsee huikean kokoisella tontilla

Kiinteistöllä on vuonna 1988 valmistunut 112 m²:n suuruinen mökki, joka on 90-luvun alussa siirretty kiinteistölle Karhunkorven teollisuusalueelta, jossa se toimi kahvilana. Mökissä on iso tupa, keittiö, kaksi wc:tä, siivouskomero, varastotila ja noin 18 m2 kuisti. Rakennuksessa on takka, sähköpatterit ja ilmalämpöpumppu. Kiinteistöllä on oma porakaivo ja jäteveden umpisäiliö.

Alueella on myös vuonna 1970 rakennettu 29 m2:n saunarakennus, jossa on takkahuone, pesuhuone ja sauna sekä noin 15 m2 kuisti. Saunarakennukseen on asennettu ilmalämpöpumppu.

Grillikatos on rakennettu vuonna 2020 ja lautarakenteinen varastorakennus toimii puuvarastona. Kuntoarvion 29.12.2021 mukaan kohteen rakennukset ovat pääasiassa kuntoluokassa tyydyttävä.

Kiinteistön pinta-ala on 11 560 m².

Käy tutustumassa ja tee tarjous

Herusissa, osoitteessa Takatie 26, sijaitseva kiinteistö on myynnissä huutokaupat.com-sivustolla. Huutokauppaan osallistuvan on tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Kiinteistöä esitellään

  • to 2.6. klo 16-18
  • ti 7.6. klo 16-18
  • ke 15.6. klo 16-18

ja mahdollisesti myös muina aikoina. Näytöissä noudatetaan yleisiä korona-ajan ohjeita ja rajoituksia. Tervetuloa näytölle!

Tarjouksen voi jättää huutokaupat.com-sivustolla maanantaihin 20.6.2022 klo 10:00 saakka, tai kolme minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Ostaja sitoutuu maksamaan ennakkomaksun 5 000 euroa viikon sisällä, kun huutoaika on päättynyt. Mikäli ostaja peruu kaupan, kunta ei palauta ennakkomaksua. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Slumpin hirsirakenteinen mökki metsämaisemassa.
Mökki

 

Slumpin hirsirakenteinen sauna, jossa terassi ja puuvarasto.
Sauna

 

Slumpin kiinteistön ranta laitureineen Herustenjärvellä.
Ranta Herustenjärvellä

 

Slumpin puurakenteinen grillikatos, jossa kivestä tehty grilli. Taustalla Herustenjärvi.
Grillikatos
Takaisin listaukseen