Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Linnantien ja Kotikujan vesihuollon saneeraus

12.10.2020

Nurmijärven Vesi saneeraa vesihuoltoa Rajamäellä Kotikujalla ja Linnantiellä. Saneerauskohde on valittu ja aikataulutettu vesihuoltolinjojen kriittisyyden, kunnon ja iän perusteella. 

LINNANTIEN SANEERAUSALUE:

 

KOTIKUJAN SANEERAUSALUE:

Urakoitsijaksi on valittu Terrawise Oy. Saneeraustyö tehdään auki kaivamalla ja kaivutyöt tulevat aiheuttamaan haittaa liikenteen sujuvuudelle. Liikenteelle aiheutuva haitta minimoidaan käyttämällä esimerkiksi ajosiltoja. Alueella liikkuu myös raskasta kalustoa.

Työt aloitetaan lokakuussa viikolla 42 ja urakka saadaan päätökseen 18.12.2020 mennessä. Saneeraustyö aloitetaan molemmissa kohteissa samanaikaisesti. Töitä tehdään kohteessa arkipäivisin, noin kello 07.00 – 18.00 välisenä aikana.

Vedenjakelun keskeytyksiä tapahtuu saneeraustyön takia. Suunnitelluista vesikatkoista tiedotetaan etukäteen postilaatikkoon tai kerrostalokiinteistön rappukäytävien etuoviin jaettavalla tiedotteella, sekä internetissä osoitteessa: www.nurmijarvenvesi.fi. Lisäksi asukkaat saavat tiedon vesikatkosta matkapuhelimiinsa tai sähköpostiin, jos he ovat tilanneet vesilaitoksen häiriötiedotepalvelun. Työn aikana voi tapahtua myös ennalta arvaamattomia vesikatkoja, koska työssä korjataan vanhaa ja vikaantumisherkkää putkistoa. Nurmijärven Vesi tiedottaa äkillisistä vesikatkoista internetsivuilla, sekä häiriötiedotepalvelun kautta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee saneeraustyöstä aiheutuvaa haittaa alueen asukkaille.

 

Nurmijärven Veden yhteystiedot:

työmaavalvoja Markku Ala-Kihniä

rakennuttajainsinööri

puh. 040 317 4868

markku.ala-kihnia@nurmijarvi.fi

 

Terrawise Oy:n yhteystiedot:

Juho Ahde

työmaamestari

puh. 040 707 1708

juho.ahde@terrawise.fi

 

Harri Kantanen

yksikönjohtaja

puh. 0400 424 005

harri.kantanen@terrawise.fi

Takaisin listaukseen