Koulumatkat ja -kuljetus

Oppilaskuljetuksen hakeminen

Oppilaskuljetusta haetaan sähköisellä hakemuksella Wilmassa. Hakemus on tehtävä viimeistään 1.6.2020, on kuitenkin toivottavaa, että se tehdään heti kun oppilaan koulu on tiedossa. Jos oppilas on jo koulukuljetuksen piirissä, huoltajan tulee tarkistaa Wilmasta, onko kuljetuspäätös vielä voimassa tulevana lukuvuonna. Ennen vuotta 2018 tehtyjä kuljetuspäätöksiä ei pääsääntöisesti ole Wilmassa. Jos oppilas on koulukuljetuksessa, ja kuljetuspäätös ei näy Wilmassa, tulee ottaa yhteyttä koulukuljetuksiin, koulukuljetukset@nurmijarvi.fi

Lisätietoja oppilaskuljetuksesta

Nurmijärven kunnassa on otettu käyttöön Kouluun.fi -palvelu, jolla huoltajat näkevät koulukuljetuksessa olevien lastensa noutopaikat ja noutoajat. Kouluun.fi -palvelun kautta huoltajien tulee myös perua lastensa kuljetuksia.

Palvelun käyttö edellyttää ensimmäisellä kerralla Suomi.fi -palvelun vahvaa tunnistautumista esim. pankkitunnuksien avulla. Palvelun voi ottaa käyttöön älypuhelimella tai tietokoneella.

Kuljetustiimi lähettää kutakin kuljetettavaa koskevan käyttöoikeuskoodin tekstiviestillä koulukuljetusjärjestelmään annettuihin huoltajien puhelinnumeroihin.

Alla olevasta linkistä löytyy ohjeet palvelun käyttöönottoon.

Kouluun.fi käyttöönotto-ohjeet

Oppilaskuljetusasioissa sinua palvelee:

koulukuljetukset@nurmijarvi.fi

Löysitkö sivulta etsimäsi tiedon?