Ajankohtaista

Kulttuuri

Kulttuuriavustusta haettavana vuonna 2022 tapahtuvaan toimintaan

16.11.2021

Nurmijärven kunnan hyvinvointilautakunnan myöntämän kulttuuriavustuksen ensimmäinen hakuaika vuoden 2022 toimintaan on alkanut. Hakuaika päättyy 30.11.2021. Kulttuuriavustuksen toinen hakukierros järjestetään maaliskuussa 2022.

Harkinnanvaraista kulttuuriavustusta voidaan myöntää nurmijärveläisille yhdistyksille ja toimijoille kulttuuriavustussäännön mukaisesti.

Kulttuuriavustuksella tuetaan tapahtumien järjestämistä ja muuta kulttuuritoimintaa sekä kotiseututyötä. Taide- tai kulttuurialanyhdistys voi hakea lisäksi myös ohjaaja-avustusta ja vuokra-avustusta. Ammattitaiteilijat voivat hakea taiteilija-apurahaa ja 18-29 -vuotiaat taiteenopiskelijat stipendiä.

Hakijoita kannustetaan ottamaan avustettavassa toiminnassa huomioon Aleksis Kiven kuoleman 150-vuotismerkkivuoden teemat mahdollisuuksien mukaan, mutta avustusta myönnetään myös sellaiselle toiminnalle, jolla ei ole yhteyttä merkkivuoden teemoihin. Lisätietoa Minä elän! -merkkivuoden teemoista saa kulttuuripalveluiden verkkosivuilta.

Kulttuuriavustusta haetaan sähköisesti osoitteessa solmu.nurmijarvi.fi/avustukset. Hakijan tulee ennen hakemista tarkistaa hakukelpoisuutensa ja muut avustuksen myöntämisen ehdot tutustumalla kulttuuriavustussääntöön osoitteessa www.nurmijarvi.fi/kulttuuri.

Lue lisää: Kulttuuriavustuksen hakeminen ja kulttuuriavustussääntö

Takaisin listaukseen