Ajankohtaista

Yritykset

Jo sata nurmijärveläistä yritystä on ottanut Nurmijärveltä-tunnuksen käyttöön

9.11.2020

Koronapandemian aikana useat kuluttajat haluavat tukea paikallisia toimijoita. On kuitenkin tärkeää, että paikalliset tuotteet ja palvelut tunnistaa helposti. Nurmijärvellä tätä lähdettiin toteuttamaan lanseeraamalla elokuun lopulla paikallisille yrityksille tarkoitettu Nurmijärveltä-tunnus.

”Nurmijärveltä-tunnus on otettu hienosti vastaan. Sadan tunnuksen käyttöönottaneen yrityksen raja meni rikki marraskuun alkupuolella”, kertoo Nurmijärven kunnan elinkeinojohtaja Marko Järvenpää. ”Tunnuksen halunneiden yritysten kirjo on laaja ulottuen palveluyrityksistä ja vähittäiskaupasta tuotannollisiin yrityksiin ja rakennusalalle.”

”Yritykset voivat käyttää tunnusta omassa viestinnässään varsin vapaasti esimerkiksi kotisivuilla tai tuotepakkauksissaan. Tyypillisiä tunnuksen käyttökohteita ovatkin tähän mennessä olleet sosiaalisen median kanavat ja erilaiset markkinointimateriaalit”, kertoo Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen.

Kunnan lahjoittaman Nurmijärveltä-tunnuksen saavat halutessaan käyttöönsä kaikki yritykset, joilla on toimipaikka Nurmijärvellä tai joiden toiminta muuten keskittyy kuntaan. Asiakkaalle tunnus puolestaan kertoo, että ostopäätöksellään hän tukee paikallista yritystä ja kunnan elinvoimaisuutta. Voit hakea käyttöoikeutta tämän linkin kautta.

Seuraavaksi Nurmijärveltä-tunnus tulee näkymään isommin joulumyyntiä vauhdittavassa Joulu Nurmijärveltä -tempauksessa. Yhteismarkkinointikampanja kerää yhteen paikallisten yritysten tarjouksia ja kannustaa nurmijärveläisiä hankkimaan joululahjansa juuri paikallisilta toimijoilta.

 

 

Takaisin listaukseen