Ajankohtaista

Hyvinvointi, Ikäihmiset, Liikunta, Tapahtumat, Yhdistykset, Yritykset

Ikäihmisten Olohuone-toiminnalle oma sivu kunnan verkkosivuille

4.10.2022

Olohuone-hanke tarjoaa Heikkarin palvelutalossa ikäihmisille ryhmätoimintaa musiikin, liikunnan ja kädentaitojen parissa sekä noin kerran kuussa erilaisia tapahtumia. Hankkeelle on avattu teemasivu kunnan verkkosivuilla, nurmijarvi.fi/olohuone, jossa kerrotaan toiminnasta.

Lisäksi ryhmätoiminnasta saa tietoa Olohuone-Nurmijärvi Facebook-sivulla, https://www.facebook.com/olohuonenurmijarvi. Siellä kerrotaan myös tulevista, ikäihmisille suunnatuista tapahtumista.

Ryhmätoiminta

Ryhmät kokoontuvat viikoittain, ja niihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Maanantaisin

  • Seniorimuskari klo 10–11, jossa päiväkodin lapset ja ikäihmiset musisoivat yhdessä
  • Musiikkiryhmä klo 14–15, jossa lauletaan yhdessä

Tiistaisin

  • Tuolijumppa klo 14–14.30
  • Käsityöryhmä klo 15–16, jossa tehdään omia käsitöitä

Keskiviikkoisin

  • Kädentaidot-ryhmä klo 9–10.30, jossa tehdään tällä hetkellä osallistujien itse tuomia töitä, kuten keskeneräisiä käsitöitä, erilaisia askartelutöitä tai tuunattavia tavaroita.
  • Liikuntaryhmä klo 13–14, jossa pääsääntöisesti ulkoillaan yhdessä lähiympäristössä

”Ryhmätoiminta käynnistyi syyskuun puolivälissä. Osallistujia on ollut vaihtelevasti eri ryhmissä. Kovasti kaipaamme lisää osallistujia. Myös toiveita toiminnan kehittämisestä otamme enemmän kuin mielellään vastaan”, sanoo hankkeen koordinaattori Krista Kukk.

Olohuone-hanke

Hankkeen tavoitteina ovat ikäihmisten yksinäisyyden vähentäminen, syrjäytymisen ennaltaehkäisy, oman toimijuuden vahvistaminen ja mielekäs elämä ikääntymisen eri vaiheissa.

Olohuone-hankkeessa mukana ovat Nurmijärven kunta, Nurmijärven Onnenkimpale ry, Nurmijärven seurakunta, alueella toimivat järjestöt ja yhdistykset sekä muut toimijat, kuten oppilaitokset ja yritykset.

 

Takaisin listaukseen