Ajankohtaista

Asuminen, Tontit, Viestintä

Harkitsetko muuttoa Rajamäkeen? Kylänpäälle avattu teemasivut

23.11.2021

Kaipaatko tilaa elämälle, omaa pihaa tai työhuonetta? Onko haaveissasi luonnonrauha sekä kävelymatka kauppakeskukseen? Oletko jo pohtinut muuttoa Rajamäkeen? Lapsiystävällisellä Kylänpään alueella on tarjolla nyt sekä lähitulevaisuudessa omakoti- ja paritalotontteja. Mutta millaista asuminen uudella alueella on ja kuinka tonttia voi hakea? Ja mitä oma tontti maksaa? Kylänpään uudet teemasivut tarjoavat vastauksia juuri näihin kysymyksiisi!

Tutustu Kylänpään teemasivuihin osoitteessa www.nurmijarvi.fi/kylanpaa

Kylänpään tonttien perustiedot grafiikkana

Nurmijärven kunta uudisti tonttimarkkinointiaan viime keväänä Vanha-Klaukan asuinalueen tonttihaun yhteydessä. Maanantaina 15.11. Rajamäen Kylänpään alueelle avattiin uudet teemasivut. Kylänpään alueella sijaitsevat muun muassa kauppakeskus Lähde sekä uusi Metsolan päiväkoti, jossa toimii alkuluokkia.

”Haluamme tonttimarkkinoinnissamme kertoa hintatietojen ja arvontamenettelyn ohella siitä, millainen elämä muuttajaa odottaa uudessa naapurustossa. Millaisia palveluita ja harrastusmahdollisuuksia  on tarjolla ja millainen alue ylipäänsä on. Muutto on suuri muutos, ja useimmat meistä kaipaavat monipuolista tietoa päätöksen tueksi”, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Teemasivuilla on muun muassa helposti luettavaa infografiikkaa sekä alueella kuvattuja videoita ja kuvia. Kylänpään teemasivujen ja infografiikan ilme on saanut innoituksen Metsolan päiväkodin arkkitehtuurista.

Rajamäen tontit kysyttyjä

Rajamäki on ollut viime vuosina kysyttyä aluetta. Tontteja on viimeisen kahden vuoden aikana luovutettu 62 kappaletta.

”Rajamäki on suosittu alue varsinkin lapsiperheille. Olemmekin saaneet tehdä viimeisen kahden vuoden aikana alueen omakotitonteista 40 kiinteistön kauppakirjaa ja 22 maanvuokrasopimusta”, kuvailee kunnan maankäyttöinsinööri Marja Puhakainen. ”Kun olen keskustellut asiakkaiden kanssa, monet ovat arvostaneet Rajamäen luonnonläheisyyttä.”

Marraskuussa 2021 Rajamäen Kylänpäässä on haettavana kuusi tonttia. Tulevaisuudessa tontteja tulee lisää.

”Nyt julkaistuja Kylänpään teemasivuja kehitetään jatkossa, ja tuomme entistä vahvemmin esille tarinoita elämästä Rajamäellä. Mikäli haluat jakaa oman kuvasi tai tarinasi Kylänpäästä tai Rajamäestä, voit olla yhteydessä kunnan viestintään”, Siltanen kannustaa.

Haluatko osallistua tonttimarkkinointiin? Lähetä kuvasi Kylänpäästä/Rajamäestä osoitteeseen viestinta@nurmijarvi.fi. Kunta käyttää lähetettyjä kuvia Kylänpään tonttimarkkinoinnin yhteydessä. Voit myös kertoa viestisi yhteydessä, miksi itse suosittelet Kylänpäätä/Rajamäkeä asuinpaikkana.

Kylänpään tonttihaku 15.-26.11.2021Faktatietoa alueesta infografiikkana

Nurmijärven kunta asettaa arvontamenettelyllä haettavaksi 16 omakotitonttia Rajamäen alueelta. Hakuaika on 15.-26.11.2021. Arvontamenettelyhaku päättyy pe 26.11.2021 klo 15.00.

Kylänpään alueelle on tulossa kuusi (6) tonttia, joihin saa rakentaa kaksiasuntoisen asuinrakennuksen. Tontit sijaitsevat Metsolankaaren varrella ja pinta-alat ovat reippaan kokoisia (1238-2077 m2).

Saunatien alueelle on tulossa kahdeksan tonttia, joihin saa niin ikään rakentaa kaksiasuntoisen asuinrakennuksen sekä lisäksi kaksi omakotitonttia, joihin saa rakentaa yhden asunnon. Saunatien alueen tonttikoot ovat 672-772 m2. Tonttihinnat ovat maltilliset 50 e/m2.

Tutustu tontteihin Kylänpään teemasivuilla ja täytä hakemus karttapalvelussa.

Takaisin listaukseen