Kotiudu Kylänpäähään!

Kylänpää kutsuu kotiutumaan Nurmijärven Rajamäelle! Lapsiystävällisellä alueella on tarjolla tontteja, joille mahtuu enemmänkin elämää.

Lähellä luontoa, kävelymatkan päässä palveluista

Haaveiletko kodista lähellä palveluita sekä kaunista luontoa? Kylänpäässä hiihtoladut, lenkkipolut ja kävelytie kauppakeskukselle lähtevät omalta portilta.

Hiihtolenkille kotipihalta?

Kylänpäässä hiihtoladut lähtevät oikeasti takapihaltasi! Kiljavannummen valaistut ladut tarjoavat hiihtokokemuksia koko perheelle.

Vesipetojen paratiisi

Naapurissasi on yksi maan parhaista uimahalleista ja pyöräilymatkan päässä yksi upeimmista hiekkarannoista!

Kaunista arkkitehtuuria ja värikästä historiaa

Rajamäki on funkkisystävien aarreaitta. Myös uudemmissa rakennuksista löytyy todellisia helmiä!

Kylänpää on hyvän elämän asuinalue Nurmijärven Rajamäellä. Lapsiystävällisellä alueella on tarjolla sekä omakoti- että paritalotontteja. Niille mahtuu enemmänkin elämää.

Kylänpään alueelta löytyy kauppakeskus Lähde, ja kävelymatkan päässä sijaitsevat myös Rajamäen keskustan palvelut. Kylänpäässä sijaitsee uusi Metsolan alkuluokkatalo, joka toivottaa tervetulleeksi uudet esikoululaiset ja ensiluokkalaiset.

Täällä Kylänpäässä upeat hiihtoladut, lenkkipolut ja maastopyörämaastot lähtevät takapihalta. Kiljavannummella kulkee yhteensä noin 35 kilometriä helppokulkuisia ulkoilureittejä. Ja kulkeepa alueen vierestä myös Seitsemän veljeksen vaellusreitti. Urheilupuiston nurmikentät, kuntosalit ja Rajamäen uimahalli ovat kävelymatkan päässä. Lähettyvillä on myös upea Sääksjärvi ja sen upea uimaranta.

Kylänpää kutsuu kotiutumaan!

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.