Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

Nurmijärvellä pääsee mukavasti lomamoodiin

10.7.2020

Tutkimusten mukaan lomailu tekee ihmiselle hyvää ja vaikuttaa positiivisesti ihmisen kokonaisvaltaiseen terveyteen. Lyhytkin loma riittää, kunhan hetkeksi rentoutuu, vapautuu, rikkoo rutiineja ja nauttii elämästä.

Monille loman kohokohta on ollut matka jonnekin, mahdollisesti ulkomaille. Tänä kesänä on kuitenkin erityinen syy ottaa kaikki irti kotimaan matkailusta ja lähikohteista. Ja hyvä niin, sillä turistin silmin katsellessa saa tutuistakin kohteista uusia asioita irti.

Kesän to do –listan kärjessä monilla ovat:

Ja niin kuin voi huomata – kaiken tämän ja paljon enemmänkin voi kokea – yllätys yllätys, Nurmijärvellä!

Olemme koostaneet tälle kesälle matkailusivuston, josta löytyy liuta vinkkejä lomailuun, retkeilyyn ja siihen miten voit viettää mukavaa päivää Nurmijärvellä. Puuhaa, liikunnan iloa, luontoelämyksiä ja nähtävyyksiä löytyy kaiken ikäisille.

Sivustoilta löytyy mm. valmiita päiväohjelmapaketteja hauskoilla teemoilla, kuten: Kiven kannoilla pyöräillen, Eläimellinen päivä, Unelmien rantapäivä, Vauhtia ja elämyksiä, Molotovin coctaileja ja funkkista, Vaellus veljesten kanssa, Juhlavasti Impivaarassa tai Romanttisesti kahden kesken.

Mansikkatiloillamme on juuri paras sesonki poimijoille ja herkuttelijoille, mustikkametsämme alkavat juuri sinertää, museoissamme voi tehdä upeita aikamatkoja ja koronarajoitusten höllennyttyä viihdykettä löytyy myös ravintolaelämää ja illanviettomahdollisuuksia kaipaaville. Livemusiikkia ovat tänä kesänä tarjonneet mm. Vauhtifarmin baari ja Pikku Paronin kesäpiha.

Ja kannattaa tulla kauempaakin! Majoitusta löytyy aina farmimajoituksesta järvenrantahotelliin.

Rentoudu ja nauti elämästä, etsi mieleistäsi puuhaa Nurmijärven matkailusivuilta ja heittäydy hetkeksi lomamoodiin.

Kesä on nyt!

Neljä nuorta hyppää käsikädessä laiturilta Sääksjärveen.

 

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä