Matkailu

Majoitu

Hotel Kiljava

  • Kotorannantie 49, Kiljava
  • Majoitusvaraukset ja tiedustelut: kiljavanranta@kiljavanranta.fi tai p. 044 74 333 68
  • www.hotelkiljava.fi

Hotellissa on lähes 100 huonetta, joista aukeaa joko näköala upealle Sääksjärvelle tai vehreälle Kiljavannummelle. Monipuoliset tilat ja ympäröivä luonto luovat otolliset puitteet rentouttavalle tai aktiiviselle lomailulle.

Hotelli Korpilampi

Hotelli Korpilampi sijaitsee kauniin lammen rannalla. Hotellia ympäröivät metsät tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin sekä lepoon ja virkistymiseen luonnon helmassa. Luonto on läsnä myös hotellissa, pohjoismaiset lämpimät sävyt yhdistettynä upeisiin luontokuviin luovat viihtyisää tunnelmaa. Osassa hotellihuoneista on upea näkymä metsään tai Korpilammelle.

Hotellissa on 160 viihtyisää huonetta, jotka soveltuvat niin kokous- ja vapaa-ajanryhmille kuin yksittäisille työ- ja lomamatkaajille.
Kaikkien huoneiden hintaan sisältyy runsas aamiaisbuffet, aamu- ja iltasaunat sekä ja uima-altaan ja kuntosalin käyttö, veloitukseton pysäköinti ja langaton internetyhteys. Huoneet ovat käytössä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Vuonotalli Solsikke

  • Maatilantie 27, 05250 Kiljava
  • www.solsikke.fi
  • puh. 0400 208 013/majoitus, 040 738 3338/hevostoiminta

Vuonotalli Solsikke tarjoaa majoitusta luonnon rauhassa ja hevoslaidunten läheisyydessä. Myös työmatkalaisille rivitalohuoneistoissa majoittautuminen tarjoaa mahdollisuuden rentoutua. Maatilavierailut, leirit, ratsastustunnit vuonohevosilla ja talutusratsastus perheen pienimmille onnistuvat.

Vauhtifarmi Camping

Vauhtifarmi tarjoaa telttailua keskellä elämyskeskusta maalaismiljöössä.

Haukilampi

  • Haukilammentie 35, Kiljava
  • www.haukilampi.fi
  • Myyntipalvelu puh. (09) 241 5803 klo 8–16

Haukilammen juhla- ja kokoustila sijaitsee luonnonkauniissa maisemissa Sääksjärven rannalla. Ainutlaatuiset puitteet, joissa voi järjestää erilaisia tapahtumia ja juhlia.

Kotoranta

Lomakoti Kotoranta sijaitsee Kiljavan puhtaassa mäntymetsässä ja Sääksjärven rannalla. Kotorannassa voi järjestää perhejuhlat, seminaaripäivät, vuokrata rantasaunan, kodan, grillipaikan ja veneitä. Avoinna sovittaessa ympäri vuoden.

Löysitkö sivulta etsimäsi tiedon?