Matkailu

Majoitu

Hotel Kiljava

Hotel Kiljava on kokous- ja kongressihotelli luonnonkauniilla paikalla kirkasvetisen Sääksjärven rannassa. Hotellissa on yli 100 huonetta ja uima-allas saunaosastolla. Rauhallinen luonto, kauniit maisemat sekä monipuoliset tilat mahdollistavat rentouttavan lomailun ja tapahtumien järjestämisen aina 400 henkeen saakka.

Pysäköinti ja sisäänpääsy uima-allasosastolle ovat aina ilmaisia ja buffetaamiainen sisältyy jo huonehintaan. Lisäksi alueelta voi vuokrata suppilautoja, veneitä, kajakkeja ja eri urheiluvälineitä tenniksestä frisbeegolffiin mahdollistaen aktiivisen lomailun luonnonkauniissa maisemissa. Yrityksille ja vapaa-ajan ryhmille löytyvät myös erillinen privaatti rantasauna laiturilla ja grillikota erilaisten tapahtumien järjestämiseen. 

Kotoranta

Kotoranta sijaitsee aitiopaikalla upean Sääksjärven rannalla. Kattavia majoitus- ja tarjoilupaketteja niin pieniin kuin suuriinkin perhe-, yritys- ja järjestöjuhliin ja tapahtumiin. Kotorannasta tuntivuokrauksella kota, erikokoisia rantasaunoja, palju sekä rannassa sijaitseva grillikatos.

Vuonotalli Solsikke

  • Maatilantie 27, 05250 Kiljava
  • puh. 0400 208 013/majoitus, 040 738 3338/hevostoiminta
  • www.solsikke.fi

Vuonotalli Solsikke tarjoaa majoitusta luonnon rauhassa ja hevoslaidunten läheisyydessä. Myös työmatkalaisille rivitalohuoneistoissa majoittautuminen tarjoaa mahdollisuuden rentoutua. Maatilavierailut, leirit, ratsastustunnit vuonohevosilla ja talutusratsastus perheen pienimmille onnistuvat.

Vauhtifarmi Camping

Tarjoamme mahdollisuuden telttailuun alueellamme. Telttailusta tulee sopia aina etukäteen, koska emme ole perinteinen camping-alue.

Hotelli Korpilampi

Hotelli Korpilampi sijaitsee kauniin lammen rannalla. Hotellia ympäröivät metsät tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin sekä lepoon ja virkistymiseen luonnon helmassa. Luonto on läsnä myös hotellissa, pohjoismaiset lämpimät sävyt yhdistettynä upeisiin luontokuviin luovat viihtyisää tunnelmaa. Osassa hotellihuoneista on upea näkymä metsään tai Korpilammelle.

Hotellissa on 160 viihtyisää huonetta, jotka soveltuvat niin kokous- ja vapaa-ajanryhmille kuin yksittäisille työ- ja lomamatkaajille.
Kaikkien huoneiden hintaan sisältyy runsas aamiaisbuffet, aamu- ja iltasaunat sekä ja uima-altaan ja kuntosalin käyttö, veloitukseton pysäköinti ja langaton internetyhteys. Huoneet ovat käytössä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00.