Näe ja koe

Elämykset

Nurmijärvi golf

Nurmijärvi Golf sijaitsee luonnon keskellä kauniisti kumpuilevassa maisemassa Hanko-Hyvinkää tien varrella. Nurmijärvi Golfista löytyy 27-väyläinen golf-kenttä, 18-väyläinen frisbeegolf-rata ja kaikille avoin Par—3 -rata, jossa voi pelata golfia, frisbeegolfia ja futisgolfia. Kaikille kentille pitää varata lähtöaika etukäteen p. 0600 197 83.

Nurmijärvi Golfissa voit suorittaa golfkurssilla green cardin kokeneiden opettajiemme johdolla, tai ottaa lisätunteja kehittyäksesi golfarina. Meiltä löytyy myös kattavat  harjoitusalueet.

Klubitalon tilat ovat kaikkien vuokrattavissa. Nurmijärvi Golfin klubitalossa on mahdollista järjestää pieniä ja isoja tapahtumia. Klubitalon avarat tilat muuntuvat moniin erilaisiin tarpeisiin. Golfkauden ulkopuolella tiloissamme on mahdollista järjestää tapahtumia jopa 140 hengelle ja golfkaudella  70 hengelle.

Nurmijärvi Golfin klubitalon kabinetti muuntuu jopa 40 hengen luentosaliksi. Kokoustarjoilut voidaan järjestää kabinettiin tai hoitaa ravintolasalissa. Klubitalosta löytyy myös saunat ja pukuhuoneet. Nurmijärvi Golf sopii hyvin myös TYKY- ja virkistyspäivän pitämiseen.

Klubiravintola on avoinna kaikille, myös ohi kulkijoille. Ravintolassa on tarjoilla golfkaudella lounasta sekä pientä makeaa ja suolaista syötävää. Ravintolassa on myös A-oikeudet.

Vauhtifarmi

Elämyskeskus Vauhtifarmilla riittää puuhaa koko päiväksi. Vauhtifarmilla voit harrastaa ja touhuta melkein mitä vaan, siinä kännykät ja tietokoneet unohtuvat!

Tarjolla on erilaisia aktiviteetteja, kuten airsoft, paintball, NERF- tai vesipyssypelit, combat archery= jousiammuntapeli, tavallinen jousiammunta, army-rata, kuplafutis, vaijeriliuku, maalaiskisailut, beach lentis, luontopolku, mindfullness, jooga, asahi, itsepuolustus, vesijumppa ja muita erilaisia jumppia. Jos kaipaat esimerkiksi päivänsankarille jotain erikoista, niin varjoliitolennätys on huippuhieno elämys!

Aktiviteetteihin etukäteisilmoittautuminen ja myös ruoat tilataan etukäteen.

Farmilta löytyy myös saunat, lämmitetty uima-allas ja poreallas. Maatila luonnon keskellä mahdollistaa myös kivat ulkoilumaastot.

Baari ja kesäterassi ovat avoinna vain tilauksesta (kuitenkin lähes joka lauantai syyskuun loppuun saakka). Baarissa, terassilla ja juhlasalissa on live-esityksiä, teemailtoja yms. Niistä tarkempaa tietoa löydät Vauhtifarmin Facebookista ja verkkosivuilta tapahtumien alapuolelta.

Päiväohjelmaesimerkki:

 • klo 10-12 Airsoft 45€/hlö farmin varusteilla tai omilla varusteilla ja aseella 20€/hlö (minimi 6 hlöä, määrä koostuu ilmoittautuneista)
 • klo 12-14 Lounas noin 15€/hlö
 • klo 13-13.30 Combat archery 25€/hlö (minimi 6 henkilöä)
 • klo 13.30-14 Kuplafutis, noin 10-20€/hlö osallistujamäärästä riippuen (minimi 6 henkilöä)
 • klo 14-16 Paintball, 250 kuulaa per henkilö, 38€/hlö
 • klo 17-19 saunat + uima-allas (kysy tarjous)
 • klo 19-20 iltaruoka noin 15-20€/hlö

Lapsiperheille: NERF- ja vesipyssypelejä, paintballia, airsoftia, combat archeryä, army-rataa, vaijeriliukua, kisailuja ja kilpailuja. Voit myös kerätä oman kaveriporukan lapsineen (vähintään 6 lasta) ja ottaa ohjaajamme vetämään heille elämyksiä samalla kun itse istuskelet kesäterassilla huurteista nauttien.

Voit sopia myös telttailusta alueellemme. Telttailusta pitää sopia aina etukäteen, koska emme ole perinteinen camping-alue.

Ketolan strutsitila

 • Korvenojantie 17, 05200 Rajamäki
 • www.agrocenter.fi
 • puh. 040 550 0608
 • avoinna ti-su klo 12-17 (ajalla 2.6.-16.8.)

Elämyksiä strutsitilalla – safareja ja opastettuja kierroksia. Tutustu meihin tarkemmin verkkosivuillamme. Tilalla on myös puoti, jossa on myytävänä erilaisia strutsituotteita. Kahvilassa voi maistella strutsin munista leivottuja leivonnaisia ja strutsinlihavoileipiä, perinteisten herkkujen lisäksi.

Ali-Ollin alpakkatila

 • Kuonomäentie 117, Klaukkala
 • aliollinalpakkatila.fi
 • avoinna ympäri vuoden sunnuntaisin klo 10-15, kesällä (10.6.-9.8.) ke-su klo 10-15,

Ali-Ollin Alpakkatila on erikoistunut alpakka-agilityyn ja kaikenlaiseen muuhun toimintaan alpakoiden kanssa. Tilalla asustaa tällä hetkellä 24 alpakkaa, 4 ponia, 2 aasia, kaneja, ankkoja ja deguja.

Mintzun islanninhevosvaellus

Koe luonto ja upea elämys turvallisen islanninhevosen selässä – Islanninhevosvaellukset esim. ystäväryhmille , pariskunnille, perheille – ratsastustunnit – päiväleirit – 20 vuoden kokemuksella Lämpöisesti tervetuloa !

Bowling Corner & Billiard

 • Ojakkalantie 2, 01900 Nurmijärvi
 • Ma-Ti 10-20 Ke-To 10-21 Pe-La 10-23 Su 12-20
 • Puhelin: 050-3758567
 • Sähköposti: info@bowlingcorner.fi
 • Facebook: Bowling Corner
 • Instagram: bowling_corner_fi

Viihtyisässä vapaa-ajanviettokeskusessa on 8-keilarataa varustettuna modernilla av-tekniikalla, joka mahdollistaa perinteisen keilailun lisäksi hohtokeilailua sekä paljon erilaisia viihteellisiä keilapelejä. Lisäksi paikasta löytyy 6 kpl virallisella kisaveralla varustettuja biljardipöytää sekä 2 kpl Darts-taulua. Kahvila-ravintolassa voit nauttia pikkusuolaista ja makeaa sekä virvokkeita löytyy kaikkeen makuun. Kauniina päivänä aurinko paistaa terassillemme koko päivän. Tervetuloa viihtymään ja viettämään aikaa.

Tmi SUP Janne

 • Avoinna klo 10.00-21.00, toukokuun alusta syyskuun alkupuolelle auki hieman säästä riipuen.
 • puh. 0449434729 janne.otranen@gmail.com

SUP-lauta vuokrausta, SUP-joogaa sekä suppailun alkeiskursseja, vesijuoksuvyövuokrausta.

Biking.fi / fatbike-vuokraus ja opastetut retket

Sähköavusteisten ja lihaskäyttöisten fatbike-pyörien vuokrausta ja retkiä myös Nurmijärven alueelle.

Padeltehdas

Ilvesvuoren alueella on uusi neljän sisäpelikentän Padel-pelikeskus. Mailat ja pallot vuokrattavissa.